Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Stadsvillor, Stadsparken, Mariefred

Kv. Örtagården

Planeras
I populära Stadsparken fortsätter vi bygga mer Mariefred i Mariefred! Kvarteret Örtagården består av tio stadsvillor i sex olika utföranden som på ett intressant och smakfullt sätt kombinerar gammalt och nytt.

 

Alla sex hustyperna i kvarteret är byggda i trä och har försetts med gammaldags detaljer, men både invändigt och utvändigt finns inslag av modern arkitektur och nya material. Husen har samma gedigna konstruktion och energiåtervinningssystem som de föregående villaområden i Stadsparken har - kvarteret Trädängen samt Kvarteret Roshaga.

De 10 stadshusen kommer placeras i direkt anslutning till kvarteret Roshaga. Stadsvillorna byggs söder om kvarteret mot slottet och parhusen placeras till öster om Roshaga och får en fin utsikt över slottet och den centrala parken som kommunen planerar.

Här bor du mycket nära Mariefreds charmiga stadskärna med Gripsholms Slott en kort promenad bort! Välkommen till Mariefred!

Anmäl ditt intresse för villorna här nedan.

Kontakt
Kai Kokko
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 08-555 542 86

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Strängnäs
Boendetyp
Villor & Radhus
Antal
10
Storlek
88-148 kvm
Byggstart
Höst 2017
Säljstart
Sommar 2017
Inflyttning
Prel. vinter 2018
Om Stadsparken, Mariefred
Traditionell småstadskänsla

Bostäderna i kvarteret Örtagården är alla byggda med tanke på att passa in i den traditionella och gamla miljö som finns i närliggande Mariefreds stadskärna. Njut av den lyxiga småstadskänslan där det är nära till allt, både all service som behövs, natur och storstad!

Nära till allt

Stadsparken i Mariefred ligger nära till det mesta. Med sitt centrala läge finns här det mesta du behöver i form av handel, skola, service och träningsanläggning på en kort promenads avstånd. Storstaden är samtidigt lättillgänglig med både tåg och bil. Pendlingsmöjligheterna är goda. Till centrala Stockholm åker du med tåg på drygt en halvtimme, men också Södertälje, Eskilstuna och Västerås ligger inom dagligt pendlingsavstånd.

Ett stenkast från torget och med promenadavstånd till det mesta ligger Stadsparken. Här växer den charmiga, lågbyggda trästaden vidare. I Stadsparken finns förutsättningar för ett skönt liv på bekvämt pendlingsavstånd till centrala Stockholm.

De mysiga trädgårdarna är en perfekt oas där barn kan springa fritt. När hela området är färdigt kommer det att finnas närmare 300 bostäder i den grönskande, genuina stadsdelen. Både villor, bostadsrätter och hyresrätter kommer att erbjudas i området.

Hyresrätter
Är du intresserad av hyresrätter, kontakta Derome Förvaltning för mer information. www.deromeforvaltning.se/

Bilder
  • Kvarteret Örtagården
  • Kvarteret Örtagården
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen