Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Stadsvillor, Stadsparken, Mariefred

Kv. Örtagården

Planeras
I populära Stadsparken fortsätter vi bygga mer Mariefred i Mariefred! Kvarteret Örtagården består av fyra parhus och sex stadsvillor som på ett intressant och smakfullt sätt kombinerar gammalt och nytt.

 

Alla hustyperna i kvarteret är byggda i trä och har försetts med gammaldags detaljer, men både invändigt och utvändigt finns inslag av modern arkitektur och nya material. Husen har samma gedigna konstruktion och energiåtervinningssystem som det första villaområdet - kvarteret Trädängen samt Kvarteret Roshaga i Stadsparken har.

Här bor du mycket nära Mariefreds charmiga stadskärna med Gripsholms Slott som en av dina närmsta grannar! Välkommen till Mariefred!

Anmäl ditt intresse för villorna här nedan.

Kontakt
Kai Kokko
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 08-555 542 86

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Strängnäs
Boendetyp
Villor & Radhus
Antal
10
Storlek
88-148 kvm
Byggstart
prel. vår 2017
Säljstart
prel. vår 2017
Om Stadsparken, Mariefred
Traditionell småstadskänsla

Bostäderna i brf Magnolialunden är alla byggda med tanke på att passa in i den traditionella och gamla miljö som finns i närliggande Mariefreds stadskärna. Njut av den lyxiga småstadskänslan där det är nära till allt, både all service som behövs, natur och storstad!

Bekymmersfritt boende

I Brf Örtagården erbjuds ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Slipp underhåll av stora gräsmattor och fasader och njut istället bland solstolar och blomster på terrassen!

Både utvändigt och invändigt finns inslag av modern arkitektur och nya material. Husen är ritade av den kände Mariefredsarkitekten Kjell Forshed och har en gedigen konstruktion och ett klimatskal och energiåtervinningssystem som ger låga driftskostnader.

Ett stenkast från torget och med promenadavstånd till det mesta ligger Stadsparken. Här växer den charmiga, lågbyggda trästaden vidare. I Stadsparken finns förutsättningar för ett skönt liv på bekvämt pendlingsavstånd till centrala Stockholm.

De mysiga trädgårdarna är en perfekt oas där barn kan springa fritt. När hela området är färdigt kommer det att finnas närmare 300 bostäder i den grönskande, genuina stadsdelen. Både villor, bostadsrätter och hyresrätter kommer att erbjudas i området.

Hyresrätter
Är du intresserad av hyresrätter, kontakta Derome Förvaltning för mer information. www.deromeforvaltning.se/

Bilder
  • Kvarteret Örtagården
  • Kvarteret Örtagården
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen