Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Mariefred

Kv. Örtagården

Planeras
I populära Stadsparken fortsätter vi bygga mer Mariefred i Mariefred! Kvarteret Örtagården består av fyra parhus och sex stadsvillor som på ett intressant och smakfullt sätt kombinerar gammalt och nytt.

 

Alla hustyperna i kvarteret är byggda i trä och har försetts med gammaldags detaljer, men både invändigt och utvändigt finns inslag av modern arkitektur och nya material. Husen har samma gedigna konstruktion och energiåtervinningssystem som det påbörjade kvarteret Trädängen samt Kvarteret Roshaga i Stadsparken har.

Här bor du mycket nära Mariefreds charmiga stadskärna med Gripsholms Slott som en av dina närmsta grannar! Välkommen till Mariefred!

Anmäl ditt intresse för villorna här nedan.

Kontakt
stefan_hilmersson-140x200.jpg
Stefan Hilmersson
Projektchef, Derome Mark & Bostad

Tel:
Mobil: 070-7727338

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Strängnäs
Boendetyp
Villor & Radhus
Antal
10
Byggstart
prel. vår 2017
Säljstart
prel. feb 2017
Om Mariefred
Traditionell småstadskänsla

Bostäderna i brf Magnolialunden är alla byggda med tanke på att passa in i den traditionella och gamla miljö som finns i närliggande Mariefreds stadskärna. Njut av den lyxiga småstadskänslan där det är nära till allt, både all service som behövs, natur och storstad!

Bekymmersfritt boende

I Brf Örtagården erbjuds ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Slipp underhåll av stora gräsmattor och fasader och njut istället bland solstolar och blomster på terrassen!

Både utvändigt och invändigt finns inslag av modern arkitektur och nya material. Husen är ritade av den kände Mariefredsarkitekten Kjell Forshed och har en gedigen konstruktion och ett klimatskal och energiåtervinningssystem som ger låga driftskostnader.

Ett stenkast från torget och med promenadavstånd till det mesta ligger Stadsparken. Här växer den charmiga, lågbyggda trästaden vidare. I Stadsparken finns förutsättningar för ett skönt liv på bekvämt pendlingsavstånd till centrala Stockholm.

De mysiga trädgårdarna är en perfekt oas där barn kan springa fritt. När hela området är färdigt kommer det att finnas närmare 300 bostäder i den grönskande, genuina stadsdelen. Både villor, bostadsrätter och hyresrätter kommer att erbjudas i området.

Hyresrätter
Är du intresserad av hyresrätter, kontakta Derome Förvaltning för mer information. www.deromeforvaltning.se/

Bilder
  • Kvarteret Örtagården
  • Kvarteret Örtagården
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen