Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villor, Trosa

Tomtaäng

Slutsålt
I centrala Trosa med lummig grönska och som inramning har vi i området Tomtaäng uppfört 23 moderna villor i fyra olika utföranden och med genomtänkta planlösningar, hög standard och stilrent formspråk.

 

Samtliga husmodeller har liggande träpanel och plåttak. Här är det nära till affärer, skola och idrottsplats och naturen och havet ligger alldelels inpå knuten. Lekplats, grönytor och lågfartsgator skapar ett tryggt och bekvämt boende för barnfamiljer. 

 

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Trosa
Boendetyp
Villa
Antal
23
Storlek
121-151 kvm
Säljstart
Slutsålt
Inflyttning
start 2014
Om Trosa
En vacker skärgård

Trosas gästhamn är ett välbesökt område under sommarmånaderna och betyder mycket för det rikliga båtlivet. Utmed kusten finns många vackra badplatser och den mest kända är Trosa havsbad, som är belägen på Trosas största ö, Öbolandet.

Goda förbindelser till Stockholm

Från Trosa tar du dig enkelt till Stockholm med tåg, buss eller bil. Staden är lättillgänlig med E4 och järnvägen som kommunikationsstråk. Restiden med tåg från kommunikationscentrat i Vagnhärad till Stockholm är 40 minuter och till Nyköping 30 minuter.

Populära Trosa

Trosa är den kustnära småstaden som tillbaka i tiden kallades världens ände. I dag är Trosa en expansiv storstadsnära skärgårdskommun med en av Sveriges högsta befolkningstillväxter. Denna kuststadsidyll är välkänd för sin pittoreska bebyggelse, å-promenad och vackra skärgård. Havet och naturen skapar förutsättningar för rekreation och friluftsliv. En lugn stad där man finner det mesta.

I stadens centrum finns butiker, restauranger, caféer och annan service. Här finns både förskolor och skolor upp till åk 9. För den sportintresserade finns ett stort utbud i form av gym, klubbar och golfbanor. Inne i Vagnhärad finns ett stort badhus.

Den vackra skärgårdsmiljön, ett rikt näringsliv och låg arbetslöshet gör att många vill flytta till Trosa. Staden är populär hos såväl invånare som turister. Trots att Trosa är ganska litet så finns det gott om restauranger och caféer som skapar liv i de pittoreska kvarteren.

Bilder
  • TrosaTomtaäng
  • TrosaTomtaäng
  • TrosaTomtaäng
  • TrosaTomtaäng
  • TrosaTomtaäng
  • TrosaTomtaäng
Bostadstyper och prislista

Villa Båtsvik

Enplansvilla om 121 kvm
På 121 väldisponerade kvadratmeter inrymmer denna enplansvilla tre sovrum, två WC samt kombinerat kök och vardagsrum.

Villa Hummelvik

Enplansvilla om 138 kvm
Villa Hummelvik har en funktionell och öppen planlösning med centralt placerade umgängesytor och en avskild del med tre sovrum och bad.

Villa Dalvik

1 1/2 plans villa om 140 kvm
Klassisk arkitektur förenas med moderna material och planslösning i denna en och enhalvplans villa. På nedre plan bildar kök och vardagsrum en väl tilltagen yta att umgås på.

Villa Källvik

2-plansvilla om 151 kvm
Modern fönstersättning och arkitektur ger Villa Källvik ett rent och tilltalande exteriört uttryck. Invändigt har huset en traditionell planlösning med ett rejält kök.

Villa Ekvik

Växavilla om 82 kvm (+50 kvm)
Huset är en så kallad växa villa. Det innebär att bottenvåningen är nyckelfärdig och att övervåningen kan byggas ut själv, nu eller när behovet uppstår i framtiden.
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen