Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Villor, Trosa

Kv. Furulund

4 bostäder
kvar
I Trosa och området Hagaberg planerar vi, i en första etapp, för 11 nyckelfärdiga villor - kvarteret Furulund, som kommer att bestå av både en- och tvåplanshus i olika utföranden. Här bor du i en kuststadsidyll med närhet till natur och vacker skärgård.

 

På cykelavstånd når du både å-promenaden, hamnen och Trosa centrum där du finner det mesta. Hela området Hagaberg präglas också av mycket härlig natur med ängsmark och skogspartier.

Kontakt
Karin_Esberg-140
Karin Esberg
Fastighetsmäklare, Skandiamäklarna

Tel: 070-428 42 84
Ring Karin

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Trosa
Boendetyp
Villor
Antal
11
Storlek
126 - 160 kvm
Byggstart
vinter 2016/2017
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
från höst 2017
Adress
Hagabergsvägen
Om Trosa
En småstadsidyll

Den sörmländska landsbygden möter havet i en pittoresk småstadsidyll med framåtanda och ett brinnande entreprenörskap.

Kvarteret ligger en kort promenad från Trosaån och den historiska träbebyggelsen som karaktäriserar staden. Restauranger och en uppsjö av butiker lockar såväl besökare som lokalbefolkningen.
 

Nära till allt

Kvarteret Furulund i Hagaberg ligger familjevänligt med tre förskolor inom promenadavstånd liksom grundskola och vårdcentral. Väl utbyggda gång- och cykelvägar och handel vid Trosaporten underlättar i vardagen.

Närheten till Stockholm präglar staden dit många arbetspendlar antingen via E4:an som passerar genom kommunen, tåget eller direktlinjen Trosabussen.

 

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Trosa Hagaberg
  • Trosa Hagaberg
  • Trosa Hagaberg
  • Trosa Hagaberg
  • Trosa Hagaberg
  • Trosa Hagaberg
Bostadstyper och prislista
Entréplan av tvåplanshus

Tvåplanshus

Tvåplanshus om 160 kvm med stort vardagsrum och en härlig veranda i Amerikansk östkustarkitektur.
Villan med sin "New England-stil" har liggande träpanel i ljusa kulörer och med omsorgsfulla detaljer runt fönster och fönsterdörrar. Stilen förstärks av de stora glaspartierna in till vardagsrummet och den utvändiga entréverandan som ger en inbjudande känsla och mysfaktor.

Enplanshus

Enplansvilla om 126 kvm i New England stil med veranda och öppna sällskapsytor.
Villorna har drag av amerikansk östkustarkitektur. De har med sin "New England-stil" liggande träpanel i ljusa kulörer och omsorgsfulla detaljer runt fönster och fönsterdörrar. Stilen förstärks av de stora glaspartierna in till vardagsrummet och den utvändiga entréverandan som ger en inbjudande känsla och mysfaktor. Läs mer nedan.
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vill du sälja mark? Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen