Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Villor, Trosa

Trosa Sjö

Planeras
I sydvästligt läge nära vattnet planerar Derome Mark & Bostad att uppföra nio fristående villor.

 

Här bor du i ett fantastiskt läge, med solen, havet, naturen och en vacker utsikt. Trosa centrum är endast en kort promenad bort, ändå bor du med naturen runt knuten. 

Kontakt
anders_jonsaker_sv
Anders Jonsåker
Divisionschef, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 77
Ring Anders

Om projektet

Län
Södermanland
Kommun
Trosa
Antal
9
Säljstart
prel. 2019
Om Trosa
Goda förbindelser till Stockholm

Från Trosa tar du dig enkelt till Stockholm med tåg, buss eller bil. Staden är lättillgänlig med E4 och järnvägen som kommunikationsstråk. Restiden med tåg från kommunikationscentrat i Vagnhärad till Stockholm är 40 minuter och till Nyköping 30 minuter.

En vacker skärgård

Trosas gästhamn är ett välbesökt område under sommarmånaderna och betyder mycket för det rikliga båtlivet. Utmed kusten finns många vackra badplatser och den mest kända är Trosa havsbad, som är belägen på Trosas största ö, Öbolandet.

Populära Trosa

Trosa är den kustnära småstaden som tillbaka i tiden kallades världens ände. I dag är Trosa en expansiv storstadsnära skärgårdskommun med en av Sveriges högsta befolkningstillväxter. Denna kuststadsidyll är välkänd för sin pittoreska bebyggelse, å-promenad och vackra skärgård. Havet och naturen skapar förutsättningar för rekreation och friluftsliv. En lugn stad där man finner det mesta.

I stadens centrum finns butiker, restauranger, caféer och annan service. Här finns både förskolor och skolor upp till åk 9. För den sportintresserade finns ett stort utbud i form av gym, klubbar och golfbanor. Inne i Vagnhärad finns ett stort badhus.

Den vackra skärgårdsmiljön, ett rikt näringsliv och låg arbetslöshet gör att många vill flytta till Trosa. Staden är populär hos såväl invånare som turister. Trots att Trosa är ganska litet så finns det gott om restauranger och caféer som skapar liv i de pittoreska kvarteren.

Bilder
  • Trosa Sjö
  • Trosa Sjö
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Vill du sälja mark? Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen