Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villor, Ekerö

Nibbla Backe

1 bostäder
kvar
I en skogbeklädd södersluttning, strax utanför Ekerö centrum, uppför Derome Mark & Bostad 14 villor i en naturskön omgivning.

Här bor du i ett vackert område där den kuperade terrängen skapar utsikt över Mälaren, åkermark och ängar. Husen, med sina falufärgade träfasader, är ritade för att på bästa sätt samspela med naturen runt omkring och smälter in i omgivningen av tallar, lövskog och berghällar.

Kontakt
carola_sellman_140x200.jpg
Carola Sellman
Reg. fastighetsmäklare, Mäklarringen

Tel: 08-560 328 40
Mobil: 0702-56 00 77

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Ekerö
Boendetyp
Äganderätter
Antal
14
Storlek
130-160 kvm
Byggstart
Markarbeten höst 2015
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Enligt överenskommelse
Om Ekerö
Skönt liv året runt

I Nibbla Backe lever du ett avkopplande liv och här finns allt för dig som gillar skogens möjligheter; från promenader, löpning, cykling till bärplockning och fiske. Vill du ha en mer aktiv fritid finns aktiviteter som golf, fotboll, tennis och ridning bland mycket annat.

 

Naturskön omgivning

I en skogbeklädd södersluttning, strax utanför Ekerö centrum, uppför Derome Mark & Bostad fjorton villor i en naturskön omgivning. Här bor du i ett vackert område där den kuperade terrängen skapar en härlig utsikt över Mälaren, åkermark och ängar. Husen är ritade för att på bästa sätt samspela med naturen runt omkring och smälter in i omgivningen av tallar, lövskog och berghällar.

 

 

I Ekerö centrum hittar du fler butiker och även apotek, vårdcentral, bageri, systembolag, större livsmedelsaffär, bibliotek och annan service. På tio minuters gångavstånd finns förskola, skola F-5 och mataffär.

Sommartid kan du njuta av fina badmöjligheter, närmast ligger Kärsgatans badplats med sandstrand och brygga och populära Blå Lagunen ligger 15 km norrut. Du har även Jungfrusundsåsens naturområde, som erbjuder härliga motionsspår, vandringsleder, ridvägar och strövområden. Vintertid finns här fina skidspår och intill ligger Ekebyhovs skidbacke.

Nibbla Backe ligger endast 40 minuter från Stockholms innerstad och det tar bara några minuter att promenera till närmaste busshållplats där bussarna går till Brommaplan. Från Jungfrusund går bilfärjan från Ekerö till Slagsta varifrån man snabbt kan ta sig vidare söderut.

Bilder
  • Nibbla
  • Nibbla
  • Nibbla
  • Nibbla
  • Nibbla
  • Nibbla
Bostadstyper och prislista

Villa Ekeby

Enplansvilla
Denna välplanerade och trivsamma enplansvilla på 130 kvm, har en generös öppenhet genom huset ut mot den omkringliggande naturen. På framsidan finns parkeringsplats för 2 bilar och ett tillhörande förråd.

Villa Sundby - Röd fasad

Tvåplansvilla
Tvåplansvillan fördelar sina 147 kvm på två våningsplan och har formen av ett suterränghus. Entrén är på framsidans bottenplan tillsammans med vardagsrum och kök. På övre plan finns fyra sovrum och ett allrum för trivsamt umgänge!

Villa Sundby - Grå fasad

Tvåplansvilla
Tvåplansvillan fördelar sina 147 kvm på två våningsplan och har formen av ett suterränghus. Entrén är på framsidans bottenplan tillsammans med vardagsrum och kök. På övre plan finns fyra sovrum och ett allrum för trivsamt umgänge!
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen