Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Ekerö

Hus 12

Tvåplansvillan fördelar sina 147 kvm på två våningsplan och har formen av ett suterränghus. Entrén är på framsidans bottenplan tillsammans med vardagsrum och kök. På övre plan finns fyra sovrum och ett allrum för trivsamt umgänge!

I direkt anslutning finn en stor klädkammare, tvättstuga och lite längre bort bottenvåningens wc/dusch. Resten av bottenvåningen består av vardagsrum och kök i öppen planlösning runt trappan upp till övervåningen. I vardagsrummet finns den trivsamma kaminen och även utgång till altanen i söderläge.

Trappan till övervåningen landar i ett allrum med utsikt över trädkronorna mot vattnet i söder. Här finns också ännu en klädkammare och ett mindre rum som kan användas som sovrum eller ett trivsamt arbetsrum. Ytterligare två sovrum delar badrum med husets största sovrum, som dessutom har egen utgång till trädgården på baksidan, direkt ut mot skogskanten.

Vid entrén, som ligger under tak, finns parkeringsplatser för två bilar samt ett förråd för cyklar och annat. Sluttningen runt huset gör att det blir annorlunda trädgård och skorstenen på framsidan sätter en säregen prägel på boendet.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. Vill du veta mer? Kontakta våra säljare för ytterligare information.


Inredning och material som ingår

Rum:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vitt listverk. Klinker på golvet i entrén.

Kök:
Vit modern köksinredning med ramluckor med spegel. Frostfri frys. Infälld induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Klädvård:
Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt:
Uppvärmning sker via vattenburen golvvärme i betongplattan, samt vattenfyllt
radiatorsystem på övervåningen. Drivs av frånluftsvärmepump Nibe F750.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
147 kvm
Tomtarea
1008 kvm
Nummer
Hus 12
Våning
2
Boendetyp
Villa Sundby
Kontakt
carola_sellman_140x200.jpg carola_sellman_140x200.jpg
Carola Sellman
Reg. fastighetsmäklare, Mäklarringen

Tel: 08-560 328 40
Mobil: 0702-56 00 77
Bilder
  • Hus 12
Bostadstyper och prislista
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen