Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Ekerö

Hus 2

Villa Ekeby

I entrén möts du direkt av utsikten ut mot altanen på baksidan och naturen. Till vänster finner du klädkammare och god förvaring med skjutdörrar samt tre sovrum/arbetsrum, som ligger samlade i husets sydöstra del tillsammans med WC o dusch.

Köket ligger centralt i huset och går att få med eller utan mellanvägg mot vardagsrummet. Här ansluter också en praktisk groventré/tvättstuga, med egen utgång mot framsidan.

Husets självklara samlingsplats är det stora ljusa vardagsrummet, med stora fönster mot sydväst, altanen och naturen! Den värmande kaminen är centralt placerad och gör att mysfaktorn blir hög! Intill ligger det största sovrummet, med egen klädkammare, bad/wc samt fönster åt två håll - ett riktigt fint rum med kvällssol.

Altanen och hela huset präglas mycket av den synliga skorstenen från kaminen och ger huset en modern och säregen prägel. I linje med huset finns även ett förråd och carport med plats för två bilar.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. Vill du veta mer? Kontakta våra säljare för ytterligare information.


Inredning och material som ingår

Rum:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vitt listverk. Klinker på golvet i entrén.

Kök:
Vit modern köksinredning med ramluckor med spegel. Frostfri frys. Infälld induktionshäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Klädvård:
Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt:
Uppvärmning sker via vattenburen golvvärme i betongplattan, samt vattenfyllt
radiatorsystem på övervåningen. Drivs av frånluftsvärmepump Nibe F750.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
130 kvm
Tomtarea
893 kvm
Nummer
Hus 2
Våning
1
Boendetyp
Villa Ekeby
Kontakt
carola_sellman_140x200.jpg carola_sellman_140x200.jpg
Carola Sellman
Reg. fastighetsmäklare, Mäklarringen

Tel: 08-560 328 40
Mobil: 0702-56 00 77
Bilder
  • Hus 2
Bostadstyper och prislista
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen