Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Västerhaninge

Ribby

Slutsålt

I ett mysigt barnvänligt område ligger våra fina parhus på en lugn återvändsgata, med generösa och praktiskt lösningar. Det är ett genomtänkt och modernt utformat parhus där en boarea om totalt ca 122 kvm fördelar sig på två plan och där man har möjlighet att utöka till ytterligare ett tredje ½-plan.

Husen är fint belägna, ombäddade av grönska med närhet till vackra naturomgivningar, Ribbyskolan, Coop mataffär samt goda kommunikationsmöjligheter via pendeltåg från Västerhaninge - allt inom ett avstånd om knappt 1 km.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Västerhaninge
Boendetyp
Parhus
Antal
6
Inflyttning
2013
Om Västerhaninge
I trä för framtiden

Vi är en stolt trähustillverkare som ingår i Deromegruppen – Sveriges största träindustri. I branschen utmärker vi oss då vi har kompetens och resurser att bygga upp till åtta våningar med trästomme. Att bygga bostäder i trä är flexibelt, kostnadseffektivt och det miljövänligaste byggmaterialet.

Bo i nyckelfärdiga hus

Under drygt ett decennium har vi utvecklat nyckelfärdiga hus och bostadsrätter. För att skapa attraktiva och unika bostadsområden har vi nära samarbete med kommuner, arkitekter och entreprenörer. Inget område blir det andra likt.

Jordens lungor

Skogen är jordens lungor och genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som Derome tar ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. De frö som sätts i dag, kan bli hus åt våra barnbarnsbarn och deras barn.

Bilder
  • Västerhaninge Ribby
  • Västerhaninge Ribby
Bostadstyper och prislista

Radhus

Parhus i två plan
Med centralt och lugnt läge uppförs tre parhus. Husen ligger med fint soligt läge och utsikt mot parkområde med byggförbud.
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen