Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Högmora, Huddinge

Brf Skogsgläntan

4 bostäder
kvar
I Högmora i Huddinge kommun uppför vi bostadsrätter i parhusformat samt studiohus.

 

Kvarteret, som tidigare varit ett sömnigt fritidshusområde, ligger vackert inbäddat med bara ett par hundra meter ner till sjön Magelungen och granne med Orlångens naturreservat.

Bostadsrätterna kommer uppföras i två olika utföranden, dels som parhus men även ett fåtal studiohus. Byggnationen i vårt kvarter kommer fördelas i 2 olika etapper, och bilda var sin bostadsrättsförening. Första etappens parhus är nu slutsålda, kvar finns studiohusen på 22 kvm + loft. Parhusen i etapp 1 planeras stå klara för inflyttning under hösten 2018.

Brf Skogsgläntan - Etapp 2

Nästa etapp planeras säljstarta i februari 2018. Anmäl ditt intresse för kommande försäljning genom länken nedan.

Intresseanmälan Etapp 2!

Intresseanmälan för våra bostadsrätter gör du genom våra mäklare - Notar Nyproduktion.


 

Parhus om 129,5 kvm

Parhusen inrymmer 5 rum och kök samt en rejäl takterrass om ca 60 kvm. På uppfarten finns en privat parkeringsyta.

På bottenplan dominerar en stor öppen ytan som utgör kök och sällskapsdel. Här finns även tvättstuga och badrum. En trappa upp finns 3 sovrum, ett allrum, badrum och en klädkammare.

Läs mer om parhusen i bofaktan.

 

Studiohus om 22 kvm + 5 kvm loft

Studiohusen, som är en mycket populär bostadsform för singelhushåll och studenter, kommer med dess yt-effektiva storlek, få samma möjligheter som parhusen, fast på en mindre yta. Det betyder egen parkeringsplats, trädgård och såklart en uteplats för att njuta av naturen och vädret.

För mer information angående studiohusen i etapp 1 - kontakta vår mäklare Andreas på Notar Nyproduktion.

Kontakt
Andreas_Soder_140.jpg
Andreas Söder
Reg. Fastighetsmäklare, Notar Nyproduktion

Tel: 08-35 38 80
Mobil: 0705-20 88 20
Ring Andreas

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Huddinge
Boendetyp
Parhus & Studiohus
Storlek
129,5 kvm | 22 kvm + loft
Byggstart
Sommar 2017
Säljstart
Försäljning pågår av studiohus / Etapp 2 - Feb. 2018
Inflyttning
Etapp 1. Prel. sommar/ höst 2018
Adress
Högmoravägen/ Skogskärrsvägen
Om Högmora, Huddinge
Huddinge kommun

Med bara 20 minuter med bil från Stockholm stad, är det inte konstigt att Huddinge är en så populär kommun. Med sin unika miljö, mångsidiga näringsliv och en stark utveckling är Huddinge den näst största kommunen i länet.

100 000 människor kan inte ha fel!

Orlångens naturreservat

Med Orlångens naturreservat som granne har man aldrig långt till ett varierat landskap. Promenera längs med mysiga grusvägar och stigar eller njut av fågelskådning vid Ågestasjön, Bottnen-Balingsta och Flemingsbergsviken.

Runt gårdarna i området hittar du ett blandat landskap med gammelskog, betesmarker och odlingsmark och centralt i reservatet finns väderkvarnen "Holländaren" som med sin slående utsikt är ett måste att besöka.

Enorma satsningar i området

Högmora är under stadig tillväxt med flertal nybyggda bostadsområden. Den kommunala satsningen är enorm och utbyggnaden av infrastrukturen är mycket positivt för området. I direkt anslutning till kvarteret uppför nu Huddinge Kommun en skola som kommer stå klart samtidigt som det är dags för inflyttning av våra bostäder.

Bilder
  • Högmora
  • Högmora
  • Högmora
  • Högmora
  • Högmora
  • Högmora
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen