Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätt, Högmora, Huddinge

Brf Skogsgläntan

0 bostäder
kvar
I Högmora i Huddinge kommun uppför vi bostadsrätter i parhusformat samt studiohus.

 

Kvarteret, som tidigare varit ett sömnigt fritidshusområde, ligger vackert inbäddat med bara ett par hundra meter ner till sjön Magelungen och granne med Orlångens naturreservat.

Bostadsrätterna kommer uppföras i två olika utföranden, dels som parhus men även ett fåtal studiohus. Byggnationen i vårt kvarter kommer fördelas i 2 olika etapper, och bilda var sin bostadsrättsförening.

Parhusen, som uppförs med 129,5 kvm boyta får en fantastisk takterrass. Här får de boende en härlig ”villakänsla” men utan de måsten som en äganderätt kräver - perfekt för den växande familjen.

Studiohusen, som är en mycket populär bostadsform för singelhushåll och studenter, kommer med dess yt-effektiva 22 kvm + loft, få samma möjligheter som parhusen, fast på en mindre yta. Det betyder egen parkeringsplats, trädgård och såklart en uteplats för att njuta av naturen och vädret.

Första etappen, som säljstartade i maj 2017, planeras stå klara för inflyttning under hösten 2018.

Alla parhus i etapp 1 är nu slutsålda. För att se status för bostäderna - besök Notar Nyproduktion.

 

Du kan fortfarande anmäla ditt intresse!

Intresseanmälan för våra bostadsrätter gör du genom våra mäklare - Notar Nyproduktion.

Kontakt
Andreas_Soder_140.jpg
Andreas Söder
Reg. Fastighetsmäklare, Notar Nyproduktion

Tel: 08-35 38 80
Mobil: 0705-20 88 20

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Huddinge
Boendetyp
Parhus & Studiohus
Storlek
129,5 kvm samt 22 kvm + loft
Byggstart
Prel. Sommar 2017
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Prel. sommar/ höst 2018
Adress
Högmoravägen/ Skogskärrsvägen
Om Högmora, Huddinge
Huddinge kommun

Med bara 20 minuter med bil från Stockholm stad, är det inte konstigt att Huddinge är en så populär kommun. Med sin unika miljö, mångsidiga näringsliv och en stark utveckling är Huddinge den näst största kommunen i länet.

100 000 människor kan inte ha fel!

Orlångens naturreservat

Med Orlångens naturreservat som granne har man aldrig långt till ett varierat landskap. Promenera längs med mysiga grusvägar och stigar eller njut av fågelskådning vid Ågestasjön, Bottnen-Balingsta och Flemingsbergsviken.

Runt gårdarna i området hittar du ett blandat landskap med gammelskog, betesmarker och odlingsmark och centralt i reservatet finns väderkvarnen "Holländaren" som med sin slående utsikt är ett måste att besöka.

Enorma satsningar i området

Högmora är under stadig tillväxt med flertal nybyggda bostadsområden. Den kommunala satsningen är enorm och utbyggnaden av infrastrukturen är mycket positivt för området. I direkt anslutning till kvarteret uppför nu Huddinge Kommun en skola som kommer stå klart samtidigt som det är dags för inflyttning av våra bostäder.

Bilder
  • Högmora
  • Högmora
  • Högmora
  • Högmora
  • Högmora
  • Högmora
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen