Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätt, Nacka Kil

Kvarteret Kilsviken

Slutsålt

I Nacka Kil, har Derome Mark & Bostad i samarbete med FFAB uppfört moderna och familjevänliga bostadsrätter som erbjuder skärgårdsmiljö med närhet till centrala Stockholm. 

Husen är fördelade på två våningsplan och 4 till 5 rum med hög standard och smakfulla materialval. I anslutning till kök och vardagsrum finns två stora uteplatser om totalt ca 60 kvm samt en stor balkong om 10 kvm från master bedroom.

Sammantaget utgör detta ett komplett familjeboende i direkt anslutning till natur och skärgård med goda kommunikationer till centrala Stockholm.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Nacka
Antal
32
Inflyttning
2015
Om Nacka Kil
Barn & fritid

Nybyggd lekplats finns i området och i närområdet ligger bra förskolor och skolor, här finns även fritidsaktiviteter som golf, ridning, skridskoåkning och kajakpaddling. 

Strandnära läge

Föreningen disponerar en lång strandlinje i Kilsviken invid Baggensfjärden som kommer att bebyggas med både brygga med båtplatser, sandstrand och en sjöbod med bastu, kök och matplats för föreningens medlemmar. 

På några minuters promenad nås Velamsund som med sina 700 hektar är ett av Nackas största friluftsområden. 

Velamsunds gård med herrgårdspark är en favorit för de boende i området och restaurang Långa raden är ett populärt alternativ såväl sommar som vinter.

För den som vill aktivera sig finns här en uppsjö av aktiviteter, utöver de fina strövområdena finns bl a ridskola, kajakklubb, golfklubb samt båtklubb med gästplatser.

Ett elljusspår för löpning blir på vintern till ett spår för längdskidor och när skridskobanan på insjön smält bort bjuds där på två fina badplatser: Insjöbadet samt det ytterst barnvänliga Velamsundsbadet med anlagd sandstrand, brygga och badflotte. I anslutning till Velamsundsbadet finns även en välutrustad lekplats och en kiosk. I insjön finns även möjlighet till bra abborrfiske.

Bilder
  • Kvarteret Kilsviken
  • Kvarteret Kilsviken
  • Kvarteret Kilsviken
  • Kvarteret Kilsviken
  • Kvarteret Kilsviken
  • Kvarteret Kilsviken
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen