Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Täljöviken, Österåker

Brf Havskanten

Planeras
Med ett oslagbart läge alldeles vid strandlinjen skapas här vackra parhus och villor i bostadsrättsform. Bostäderna erbjuder en unik sjöutsikt och placering mot Täljöviken och den direkta vattenkontakten är egen i sitt slag. Några fotsteg - och du badar i havet.

 

Alla bostäder får uteplatser och terrasser i soligt sydvästläge samt plats att ställa bilen varmt, en hög materialstandard och generösa ytor. Skärgårdskänslan infinner sig lätt med stora fönstersättningar i fri vy mot havet. 

Bostadsområdet ligger vackert inbäddat i landskapet med närbelägna badplatser och vackra ängsmarker som grannar. Fullt serviceutbud och goda kommunikationer finns i närområdet och det är endast en kort bilfärd till Arninge, Österåker och Åkersberga med fina golf- och båtklubbar.  

Välkommen till brf Havskanten i Täljöviken -  det familjevänliga området endast 100 meter från vattnet! Här planerar vi för totalt 15 villor och parvillor - alla med en fantastisk utsikt.

Kontakt
Robert1-sv.jpg
Robert Fogelström
Regionchef Mälardalen, Derome Mark & Bostad

Tel: 08-55 55 42 88
Ring Robert

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Österåker
Boendetyp
Villor och parvillor
Antal
5 / 10
Storlek
123 - 208 kvm
Byggstart
Prel. Q3 2018
Säljstart
Mars/ April 2018
Inflyttning
Prel. Höst 2019
Om Täljöviken, Österåker
Skärgårdskommunen Österåker

Att skärgården lockar inflyttare, turister och företagare är inte konstigt. Här finns 1100 öar och kustlinjen är hela 93 mil lång. Under sommaren växer befolkningen till nästan dubbelt så stor genom fritidsboende och besökare.

Flyttar du hit, får du en fantastisk natur, bomiljö och ett rikt fritidsliv, i både vattnet och på land, sommar som vinter.

Stockholms attraktivaste bostadsplats

År 2020 ska Österåker vara länets mest attraktiva skärgårdskommun som flest väljer att flytta till, bo och verka i, starta företag i samt besöka. En skärgårdskommun i världsklass.

Men redan nu är Österåker en eftertraktad skärgårdskommun. Kommunen växer och har idag drygt 43000 invånare.

Närhet till Stockholm

I Täljöviken bor du inte långt från Stockholm och resten av världen. Du bor med närhet till Arlanda, Stockholms Universitet och KTH. Det tar dig ca 30 minuter med bil att nå Stockholm city från Åkerberga centrum – tåget tar några minuter extra.

Bilder
  • Bo 100 meter från vattnet i brf havskanten
  • Brf Havskanten, Täljöviken
  • Brf Havskanten, Täljöviken
  • Brf Havskanten, Täljöviken
  • Brf Havskanten, Täljöviken
  • Brf Havskanten, Täljöviken
  • Brf Havskanten, Täljöviken
Bo 100 meter från vattnet i brf havskanten
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen