Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Villa, Täljöviken, Österåker

Kvarteret Utsikten

5 bostäder
kvar
Med ett oslagbart läge alldeles vid strandlinjen planerar vi att uppföra nya bostäder i forma av villor och parvillor. Husen erbjuder en unik sjöutsikt och placering mot Täljöviken och den direkta vattenkontakten är egen i sitt slag. Några fotsteg - och du badar i havet.

 

I kvarteret Utsikten planerar vi för 5 villor samt ytterliggare 10 parvillor i brf. Havskanten - alla med en fantastisk utsikt.

Alla villorna får uteplatser och terrasser i soligt sydvästläge, en plats att ställa bilen varmt, samt en hög materialstandard och generösa ytor. Skärgårdskänslan infinner sig lätt med stora fönstersättningar i fri vy mot havet. 

Bostadsområdet ligger vackert inbäddat i landskapet med närbelägna badplatser och vackra ängsmarker som grannar. Fullt serviceutbud och goda kommunikationer finns i närområdet och det är endast en kort bilfärd till Arninge, Österåker och Åkersberga med fina golf- och båtklubbar.  

Kvarteret Utsikten i Täljöviken -  det familjevänliga området endast 100 meter från vattnet! 

 
Kontakt
Andreas_Soder_140.jpg
Andreas Söder
Reg. Fastighetsmäklare, Notar Nyproduktion

Tel: 08-35 38 80
Mobil: 0705-20 88 20
Ring Andreas

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Österåker
Boendetyp
Villa
Antal
5
Storlek
208 kvm
Byggstart
Prel. Q3 2018
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Prel. Höst 2019
Om Täljöviken, Österåker
Skärgårdskommunen Österåker

Att skärgården lockar inflyttare, turister och företagare är inte konstigt. Här finns 1100 öar och kustlinjen är hela 93 mil lång. Under sommaren växer befolkningen till nästan dubbelt så stor genom fritidsboende och besökare.

Flyttar du hit, får du en fantastisk natur, bomiljö och ett rikt fritidsliv, i både vattnet och på land, sommar som vinter.

Stockholms attraktivaste bostadsplats

År 2020 ska Österåker vara länets mest attraktiva skärgårdskommun som flest väljer att flytta till, bo och verka i, starta företag i samt besöka. En skärgårdskommun i världsklass.

Men redan nu är Österåker en eftertraktad skärgårdskommun. Kommunen växer och har idag drygt 43000 invånare.

Närhet till Stockholm

I Täljöviken bor du inte långt från Stockholm och resten av världen. Du bor med närhet till Arlanda, Stockholms Universitet och KTH. Det tar dig ca 30 minuter med bil att nå Stockholm city från Åkerberga centrum – tåget tar några minuter extra.

Bilder
  • Bo 100 meter från vattnet i kv. Utsikten
  • Kv. Utsikten, Täljöviken
  • Kv. Utsikten, Täljöviken
  • Kv. Utsikten, Täljöviken
  • Kv. Utsikten, Täljöviken
  • Kv. Utsikten, Täljöviken
  • Kv. Utsikten, Täljöviken
Bo 100 meter från vattnet i kv. Utsikten
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen