Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätt, Söderby Park, Salem

Brf Terrassen

Slutsålt

I Söderby Park har vi uppfört 12 moderna bostadsrätter med villakänsla. 

Brf Terrassen ligger vid Vattentornsvägen, högt i den östra delen av Söderby Parks samhälle i ett naturnära läge med vacker utsikt över området. Bostadsrätterna består av parhus i två våningar, har två egna bilplatser och en grusad gång fram till entrén. På baksidan av huset finns en anlagd privat gräsyta och en generös terrass.

Planlösningen är välplanerad och köket skapar en inbjudande yta med plats för ett rejält matsalsbord. Från det stora vardagsrummet tar man sig ut på den härliga terrassen. Med 3-4 sovrum på övre plan och öppna ytor på nedre våningen finns det gott om plats för hela familjen.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Salem
Antal
12
Byggstart
2014
Säljstart
November 2014
Inflyttning
Vinter 2015
Om Söderby Park, Salem
Hållbara samhällen

Utöver att välja trä som klimatsmart miljömaterial när vi bygger våra energisnåla trähus gör vi mycket annat för att minska miljöpåverkan och för att skapa ett hållbart samhälle. Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid.

Nyckelfärdiga bostäder

Lägenheterna har hög invändig standard som till exempel kök från Marbodal, badrumsinredning från Svedberg, massiva innerdörrar och mycket mer. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt det kan bli!

Här hittar du en mysig småstadsbebyggelse med ett flertal skolor.

För all nödvändig service tar du dig till Salem som endast ligger ett par kilometer bort. För lite mer butiker finns Tumba Centrum och 1,5 mil bort ligger Kungens Kurva.

Söderby Park har mycket goda kommunikationer och med bil är du inne i Stockholm på 30 minuter. Kollektivtrafiken består av bussar med goda förbindelser till både Stockholm, Rönninge och Tumba station där pendeltåg går hela vägen till Stockholm centralstation.

I Salem finns många föreningar som håller barn och ungdomar aktiva inom idrott och kultur. De som föredrar friluftsliv finner många motions- och promenadstråk i området.

Söderby Park är ett lugnt och rofyllt område, omgivet av naturskön miljö med skog och badvänliga sjöar.

Bilder
  • Söderby Park
  • Söderby Park
Bostadstyper och prislista

125 kvm

Bostadsrätter om 6 parhus med riktig villakänsla
Bostadsrätterna är byggda i två våningar om 125 kvm och har därmed ytor som en villa men det sköna är att du slipper tak- och fasadunderhållet som en villa med äganderätt kräver.
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen