Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätterna är byggda i två våningar om 125 kvm och har därmed ytor som en villa men det sköna är att du slipper tak- och fasadunderhållet som en villa med äganderätt kräver.

Varje bostadsrätt har två egna asfalterade parkeringar och en grusad gång fram till entrén, anlagd gräsmatta och planterade häckar. Ett förråd på 6 kvm ingår och är placerat på gavelsidan av huset. På baksidan finns en privat gräsyta och en härlig terrass på 16 kvm där du kan njuta av den fina utsikten. Husens fasader är klädda med järnvitriolbehandlad träpanel som samspelar med naturens egna färger och blir bara vackrare med åren.

Plats för hela familjen
Köket, som är hjärtat i huset, skapar en inbjudande yta med plats för ett stort matsalsbord. Här kan du välja om du vill ha en baröppning in till vardagsrummet eller skapa två separata rum. På övre planet finns tre rejäla sovrum och ett allrum, en perfekt yta för barnen. Om det finns behov för fyra sovrum, kan allrummet lätt förvandlas till ett fjärde sovrum.

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid  
För att minska miljöpåverkan bygger vi våra hus i trä med välisolerade golv, väggar och tak samt täta fönster som uppfyller de nya hårdare miljökraven väl. På så sätt blir husen energieffektiva och vi hjälps åt att skapa en hållbar framtid.

RUMSBESKRIVNING

Nyckelfärdiga bostadsrätter med hög kvalitet
Vi erbjuder nyckelfärdiga bostadsrätter med hög inredningsstandard men du kan självklart vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Kontakta vår mäklare för ytterligare information om vårt standardurval och de tillval du kan göra.

RUM: Askparkett. Tapetserade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén. Massiva innerdörrar.
KÖK: Vit modern köksinredning med släta luckor från Marbodal. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.
BAD & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp från Svedbergs.
KLÄDVÅRD: Klinker på golv. Tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.
ÖVRIGT: Uppvärmning och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe.
Vattenburet värmesystem med radiatorer. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.
 
RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
125 kvm
Nummer
11b
Boendetyp
Parhus, 2-plan
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • 11b
  • 11b
Vill du sälja mark? Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen