Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätt, Farsta Strand, Stockholm

Brf Rödkinda Strand

Slutsålt

Med ett helt unikt läge i Farsta Strand invid sjön Magelungens strandkant, med direkt närhet till både badplats och strövområden, har vi uppfört vi 6 exklusiva bostadsrätter i parhusform.

Husen har planerats med ett naturskönt läge i en lummig ekbacke där ett flertal gamla ekar bevaras i dess naturliga miljö. De flesta av bostäderna har en sagolik utsikt över sjön där även fantastiska solnedgångar kan avnjutas!

 

 

 

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Stockholm
Kommun
Stockholm
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
6
Inflyttning
2012
Om Farsta Strand, Stockholm
Farsta strand

Farsta strand är Farstas och Stockholms sydligaste stadsdel och ligger mellan Nynäsbanan och sjön Magelungen. Det är en stadsdel som är en knutpunkt med kommunikationer både regionalt och lokalt med pendeltåg, T-bana och bussar som tar er in till City på ca 20-30 minuter.

Nära bad och natur

Parhusen ligger med ett naturnära läge med både promenadstråk kring de närbelägna sjöarna som även bjuder på badmöjlighet och skridskoåkning. Farsta strand ligger utmed sjön Magelungen och har en mycket vacker strandpromenad som fortsätter utanför stadsdelen i båda riktningarna.

Välplanerat boende

I varje parhus ryms två bostadsrätter i två plan. De erbjuder förutom ett välplanerat boende för den stora familjen, två fantastiska altaner, ett i varje plan. Många bekväma sovrum, stort vardagsrum och ett kök som ger inspiration till trevliga middagar.

Bilder
  • Brf Rödkinda Strand
  • Brf Rödkinda Strand
Bostadstyper och prislista

Bostadsrätter om 147 kvm

Exklusiva bostadsrätter med sjöutsikt
I varje parhus ryms två lägenheter i två plan, de erbjuder förutom ett välplanerat boende för den stora familjen, två fantastiska altaner, ett i varje plan. Många bekväma sovrum, stort vardagsrum med möjlighet till braskamin och/eller öppen planlösning mot övre plan samt ett kök som ger inspiration till trevliga middagar.
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen