Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätt, Alsike, Knivsta

Brf Boängs Hage

0 bostäder
kvar
I populära Alsike, bara ett par kilometer norr om Knivsta, bygger vi Brf Boängs Hage – 12 nyckelfärdiga radhus om 113 kvm i bostadsrättsform. Här bor du i ett perfekt läge mellan Uppsala, Arlanda och Stockholm i en attraktiv och lugn boendemiljö med härliga grönområden intill.

Radhusen i Brf Boängs Hage ligger i tre mindre längor – de är alla i två plan om 113 m2, med härliga takterrasser. Husen är välplanerade och har ett stramt och samtida uttryck som mjukas upp av den liggande träfasaden i järnvitriol.

På varje bostad finns även den avskilda takterrassen – 20 kvm som du kan inreda till ditt eget lilla paradis och njuta av vackra sommardagar.

Till varje hus hör ett förråd som ligger i direkt anslutning till entrén och från den gemensamma parkeringen är det inte många steg fram till ditt hus. Och just det – glömde vi säga att vi bygger nyckelfärdiga hus där du själv är med och skapar din personliga stil genom olika tillval?

Kontakt
MikaelaLandberg-140.jpg
Mikaela Landberg
Fastighetsmäklare, Widerlöv & co

Tel: 018-55 55 55
Mobil: 0735-02 18 50
EmilHaraldsson-140.jpg
Emil Haraldsson
Fastighetsmäklare, Widerlöv & co

Tel: 018-55 55 55
Mobil: 0702-33 62 57

Om projektet

Län
Uppland
Kommun
Alsike, Knivsta
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
12
Storlek
113 kvm
Byggstart
höst 2016
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
vår 2017
Om Alsike, Knivsta
Med närhet till det mesta

För den som vill ha närhet till storstadens puls, bra kommunikation, skolor, natur och strövområden är Alsike ett utmärkt val! Tätorten bjuder på all tänkbar service och anordnar årligen flera marknader och kulturevenemang.

Naturen inpå knuten

Naturen ligger alldeles inpå knuten och man har alla möjligheter till ett aktivt liv med barn och familj! Den uppskattade Uppsalaleden går genom Knivsta kommun som även på många andra sätt utvecklar och sköter om sin natur för att värna om närmiljön och bidra till en hållbar utveckling.

Läs mer på www.knivsta.se

Utmärkt pendlingsläge

Från tågstationen i centrala Knivsta kommer man snabbt till både Stockholm (29 minuter), Uppsala (9 minuter) och Arlanda – antingen med tåg eller buss - med gott om både cykel- och pendelparkeringar.

Bilder
  • Alsike, Boängs Hage
  • Alsike, Boängs Hage
  • Alsike, Boängs Hage
  • Alsike, Boängs Hage
  • Alsike, Boängs Hage
  • Alsike, Boängs Hage
Bostadstyper och prislista

Radhus B5-B7

Radhusen i Brf Boängs Hage ligger i tre mindre längor där bostäderna B5-B7 utgör den länga som ligger i mitten av området. De är alla i två plan om 113 m2, med härliga takterrasser. Husen är välplanerade och har ett stramt och samtida uttryck som mjukas upp av den liggande träfasaden i järnvitriol. Läs mer nedan.

Radhus C8-C12

Radhusen i Brf Boängs Hage ligger i tre mindre längor där bostäderna C8-C12 utgör områdets södra länga. De är alla i två plan om 113 m2, med härliga takterrasser. Husen är välplanerade och har ett stramt och samtida uttryck som mjukas upp av den liggande träfasaden i järnvitriol. Läs mer nedan.
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen