Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Radhus, Sisjön, Göteborg

Kvarteret Björkgläntan

Planeras
Välkommen till kvarteret Björkgläntan och Sisjödal! Här, i nordöstra delen av attraktiva Askim, växer ett nytt bostadsområde fram, mitt emellan Sandsjöbacka naturreservat och Sisjöns handelsområde.

Kvarteret Björkgläntan består av 20 radhus med en boyta om ca 155 kvm fördelat på tre plan, varav ett i suterräng. De får en egen täppa med förråd och uteplats i söderläge. Radhusen byggs i två olika etapper – 11 av dem ligger i anslutning till våra bostadsrätter i Brf Björkliden och nio stycken ligger lite mer österut i området. Det är de nio radhusen som bildar första etappen och som vi preliminärt säljstartar i slutet av oktober, början november. 

Kontakt
Göran Lindström
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel:
Mobil: 0708-29 29 78

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Göteborg
Boendetyp
Radhus
Antal
20 st varav 9 st i etapp 1
Storlek
ca 155 kvm
Säljstart
Prel. oktober/november 2017
Inflyttning
Prel. vinter/vår 2019
Om Sisjön, Göteborg
Stora teatern och spårvagn
Aktivt liv nära naturen

I Sisjödal kan du leva ett aktivt liv - ta friska morgondopp i Sisjön, härliga promenader och löprundor i naturreservatet eller ta med barnen på en spännande upptäcksfärd och grillning i skogen. Gillar du annan form av träning finns det gott om gym och idrottsaktiviteter i Sisjön. 

Träd i skog
Det mesta av det bästa

Med närheten till centrala Göteborg får du tillgång till allt som du kan önska i form av kultur, upplevelser och shopping. Som komplement till det erbjuder Sisjön det där vardagsenkla - lättillgängliga matbutiker, närheten till skola och förskola och framförallt - ett utmärkt pendlingsläge.

Sisjön badplats
I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Man och barn på lekplats
  • Kv Björkgläntan
  • Kv Björkgläntan
  • Kv Björkgläntan
  • Kv Björkgläntan
  • Kv Björkgläntan
  • Kv Björkgläntan
Man och barn på lekplats
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen