Hoppa till innehållet
Bostadsrätt, Kvillebäcken, Göteborg

Trädriket - Etapp 1

Slutsålt
Kvarteret Trädriket ligger i Kvillebäckens hjärta, invid ett grönskande torg med handel, aktivitet och rörelse direkt utanför dörren. Här erbjuder vi 50 klimatsmarta bostadsrätter.

Mitt i Göteborg, 6 minuter från Brunnsparken, ligger Kvillebäcken. Här bor du med närhet till Göteborgs smörgårdsbord av aktiviteter, kultur och handel. Här blandas små mysiga gårdsgator, breda avenyer, parker och torg. På bekvämt gångavstånd från din nya bostad hittar du affärer, restauranger och Kvillebäckens egna Saluhall. I området finns vårdcentral, barnomsorg och skola upp till högstadiet. 

Klimatsmarta lägenheter
Här bor du klimatsmart, ditt nya hem är ett gediget hantverk, byggt i trä. Det behöver minimalt med energi för uppvärmning och är rustat med vitvaror och material som är valda med hänsyn till miljön. Du väljer bland välplanerade lägenheter i varierande storlekar, från ett till fyra rum och kök. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats samt en hög standard på invändiga material och ytskikt.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Om Kvillebäcken, Göteborg
Grillplats, orangeri & ute-SPA på köpet

Stora balkonger och uteplatser mot gården ger möjlighet till gemenskap för hela familjen. Där kan du även skapa den odlingsplats du kanske länge drömt om, med blommor, grönsaker eller örter. Den gröna innergården blir en lummig oas, uppdelad i små rum, med plats för både avkoppling, umgänge och lek. På gården finns ett gemensamt orangeri, en grillplats och ett härligt utespa – bra förutsättningar för ett skönt liv! 

En grön oas mitt i stan

Lev livet i en grön oas mitt i stan, i ett kvarter byggt i trä, färgat i rött och klätt med växter från golv till tak. Söta balkongsmultron i morgonfilen, krasse i lunchlådan eller timjan från gården till sommarens grillning ger lite extra krydda i livet. När det skymmer samlar du vänner till knytkalas i gårdsorangeriet eller bokar en stund med dig själv i SPA-badet.

Kvillebäcken är en stadsdel i förvandling, som ska ge nytt boende till tusentals familjer. Målet är att skapa en hållbar, levande och trivsam stadsdel.

Mellan husen i Kvillebäcken blandas små mysiga gårdsgator, bred avenyer, parker och torg. Förebilden för området är den centrala kvartersstaden, som du hittar i Köpenhamn, London och kring Göteborgs långgator.

Här bor du med närhet till Göteborgs smörgåsbord av aktiviteter, kultur och handel. På bekvämt gångavstånd från din nya bostad hittar du affärer, restauranger och Kvillebäckens egna saluhall. I området finns vårdcentral, barnomsorg och skola upp till högstadiet.

Här ska du  kunna leva ett liv utan bil om du vill. Kvillebäcken är ett cykelvänligt område, med cykelbanor, cykelpooler och gott om cykelförvaring. På två hjul eller med kollektivtrafik tar du dig enkelt till och från Kvillebäcken.

Bilder
  • Kvillebäcken Trädriket 1
  • Kvillebäcken Trädriket 1
  • Kvillebäcken Trädriket 1
  • Kvillebäcken Trädriket 1
  • Kvillebäcken Trädriket 1
  • Kvillebäcken Trädriket 1
Bostadstyper och prislista

Bostadsrätt

Klimatsmarta bostadsrätter 1-3 rum och kök
Husen i kvarteret Trädriket har en säregen identitet med spännande detaljer och färgglada fasadmaterial. Här bor du klimatsmart, ditt nya hem är ett gediget hantverk, byggt i trä. Det behöver minimalt med energi för uppvärmning och är rustat med vitvaror och material som är valda med hänsyn till miljön. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats, tvättmaskin och torktumlare samt en hög standard på invändiga material och ytskick.
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen