Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Radhus, Bostadsrätt, Sisjön, Göteborg

Sisjödal

Planeras
I Sisjödal, ett nytt bostadsområde i Askim, planerar vi för 20 radhus och 32 bostadsrätter. Här bor du naturnära med bekvämt avstånd till centrala Göteborg och bra bussförbindelser.

I Sisjön samsas företag och butiker med bostäder och du hittar allt du behöver för en enkel vardag. Du har nära till natur, bad och rekreationsområden, service såsom skola och förskola och mataffärer. Ett oväntat läge för ett smart liv.

Anmäl ditt intresse!

Vi är i ett tidigt skede av projektet men om du är intresserad av våra bostäder i Sisjön kan du redan nu anmäla ditt intresse på vår hemsida. Som anmäld i vårt intresseregister får du information under projektets gång samt förhandsinformation inför försäljningsstart. Vi har ingen turordning i vårt register utan det är först till kvarn som gäller – dock får du ett försprång till den allmänna säljstarten.

Kontakt
orjan_jonsson_sv
Örjan Jonsson
Projektchef väst, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 22

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Mölndal
Boendetyp
Radhus och bostadsrätter
Storlek
ca 40-150 kvm
Byggstart
Prel. 2018
Säljstart
höst 2017
Om Sisjön, Göteborg
Stora teatern och spårvagn
Aktivt liv nära naturen

I Sisjödal kan du leva ett aktivt liv - ta friska morgondopp i Sisjön, härliga promenader och löprundor i naturreservatet eller ta med barnen på en spännande upptäcksfärd och grillning i skogen. Gillar du annan form av träning finns det gott om gym och idrottsaktiviteter i Sisjön. 

Träd i skog
Det mesta av det bästa

Med närheten till centrala Göteborg får du tillgång till allt som du kan önska i form av kultur, upplevelser och shopping. Som komplement till det erbjuder Sisjön det där vardagsenkla - lättillgängliga matbutiker, närheten till skola och förskola och framförallt - ett utmärkt pendlingsläge.

Sisjön badplats
I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Sisjödal
  • Sisjödal
  • Sisjödal
  • Sisjödal
  • Sisjödal
  • Sisjödal
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen