Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Mölnlycke, Härryda

Enebacken

Slutsålt

I södra delen av Mölnlycke uppför Derome Mark & Bostad nyckelfärdiga radhus och parhus som tillsammans bildar kvarteret Enebacken. Området är nu SLUTSÅLT!
 

Enebacken är ett boende i ett småskaligt och naturnära bostadsområde. I området finns flera grönytor för såväl stora som små. För de något större barnen finns allmänningen runt ”åkerholmen” och den angränsande storskogen. För de mindre barnen finns en större lekplats, centralt placerad i området.

Den natursköna miljön runtomkring Enebacken erbjuder härliga vandringsleder och motionsspår. Vid Rådasjön finner man Säteribadet som är en mycket populär badplats under soliga sommardagar.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Härryda
Boendetyp
Parhus/radhus
Antal
18
Byggstart
Maj 2015
Säljstart
Vår 2015
Inflyttning
2016
Om Mölnlycke, Härryda
Skola & barnomsorg

Krokens förskola ligger tvärs över gatan och i närheten finns både låg-, mellan- och högstadium. För de äldre barnen finns Hulebäcksgymnasiet inne i Mölnlycke centrum.

Bostäderna

Bostäderna är uppförda som enkla distinkta volymer där bl.a. burspråk, fönster och färgsättning ger området karaktär och variation. Fasadernas träpanel i olika riktningar och utformning är målade i en slamfärgsskala, dova nyanser av falurött, falubrunt och ockragult med detaljer i klarare färger.

Stora fönsterpartier ger goda ljusinsläpp och skapar ett tidsenligt uttryck. Skjutpartierna framför de stora fönstren fungerar både som solavskärmning, insynsskydd och är ett smycke på fasaden.

 

Säljstart

Bostäderna kommer att fördelas via Härryda kommuns bostadskö först. Denna process är nu igång och de som visat intresse får förtur innan vi går ut med en allmän säljstart. Möjligheten finns att alla bostäder blir sålda genom tomtkön. Ifall detta inte händer så kommer vi att gå ut med information till de som registrerat sig via vår intresseanmälan.

Bilder
  • Mölnlycke Enebacken
  • Mölnlycke Enebacken
Bostadstyper och prislista

Radhus

Radhus på 124 kvm i två plan med stora fönster och en mysig uteplats.
På bottenplan ryms kök, vardagsrum och badrum. Köket ligger avskilt från vardagsrummet mot framsidan av huset och entrén. Genom en kort passage förbi badrum och trappa till övervåningen breder vardagsrummet ut sig i fullbredd och tar tillvara på det stora fönsterpartiet mot uteplatsen som skapar ett härligt och naturligt ljusinsläpp.

Parhus

Parhus på 117 kvm i två plan med stora fönster och en mysig uteplats och terrass på övre plan.
På bottenplan ryms kök, vardagsrum, ett förråd och badrum. Köket ligger avskilt från vardagsrummet mot framsidan av huset och entrén. Genom en kort passage förbi badrum, förråd och trappa till övervåningen breder vardagsrummet ut sig i fullbredd och tar tillvara på det stora fönsterpartiet mot uteplatsen som skapar ett härligt och naturligt ljusinsläpp. Placerade på fasaden finns skjutpartier som fungerar både som solavskärmning och insynsskydd och är ett smycke på bostaden.
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen