Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde

A9 - Radhus

På bottenplan ryms kök, vardagsrum och badrum. Köket ligger avskilt från vardagsrummet mot framsidan av huset och entrén. Genom en kort passage förbi badrum och trappa till övervåningen breder vardagsrummet ut sig i fullbredd och tar tillvara på det stora fönsterpartiet mot uteplatsen som skapar ett härligt och naturligt ljusinsläpp.

Den lite mer privata delen med sovrum och badrum finns en trappa upp. På övervåningen finns tre sovrum, varav två har vädringsbalkonger och det tredje rummet en rymlig klädkammare. I öre hallen finns även en mindre WC.

Uteplatsen och vädringsbalkongen vänder sig mot söder. Vid uteplatsen finns även ett förråd. Placerade på fasaden finns skjutpartier som fungerar både som solavskärmning och insynsskydd och är ett smycke på bostaden.

Radhusens carport, vilket ingår till alla bostäder, ligger på andra sidan gatan som är en återvändsgränd enbart för radhusen. I carporten finns det ett förråd.

För miljön - för framtiden

För att minska miljöpåverkan bygger vi våra hus i trä och använder oss av väggar, golv, värmepumpar och fönster som ger förutsättningar för ett energieffektivtboende. På så sätt hjälps vi åt att skapa en hållbar framtid.

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material.

RUM: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.
KÖK: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn m. varmluft.
BAD: WC & KLÄDVÅRD: Kakel på väggar och klinker på golv. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Vit golvstående WC-stol. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och väggskåp över.
ÖVRIGT: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fiberanslutning finns.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
124 kvm
Tomtarea
ca. 145 kvm
Nummer
A9
Våning
2
Boendetyp
Radhus
Inflyttning
Vinter 2015/ 2016
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • A9
  • A9
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen