Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde

E8 - Parhus

På bottenplan ryms kök, vardagsrum, ett förråd och badrum. Köket ligger avskilt från vardagsrummet mot framsidan av huset och entrén. Genom en kort passage förbi badrum, förråd och trappa till övervåningen breder vardagsrummet ut sig i fullbredd och tar tillvara på det stora fönsterpartiet mot uteplatsen som skapar ett härligt och naturligt ljusinsläpp. Placerade på fasaden finns skjutpartier som fungerar både som solavskärmning och insynsskydd och är ett smycke på bostaden.

Den lite mer privata delen med sovrum och badrum hittar du en trappa upp. På övervåningen finns tre sovrum, varav två har vädringsbalkonger och det tredje och största rummet har en egen terrass. I övre hallen finns även ett mindre WC.

Uteplatsen sträcker sig runt fasaden i 90 grader vilket ger gott om plats för utemöblerna och möjlighet till sol från morgon till kväll. En avskiljsvägg finns mellan parhusen för att skapa en privat och insynsskyddad uteplats.

Carporten ligger i direkt anslutning huset placerad i slutet av den egna uppfarten.

 

För miljön - för framtiden
Vi bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, så får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning under rådande krav. På så sätt blir husen energieffektiva och vi hjälps åt att skapa en hållbar framtid.

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material.

RUM: Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.
KÖK: Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn m. varmluft.
BAD: WC & KLÄDVÅRD: Kakel på väggar och klinker på golv. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Vit golvstående WC-stol. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och väggskåp över.
ÖVRIGT: Uppvärmning, varmvatten och ventilation sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fiberanslutning finns.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
117 kvm
Tomtarea
ca. 400 kvm
Nummer
E8
Våning
2
Boendetyp
Parhus
Inflyttning
Vinter 2015/ 2016
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • E8
  • E8
  • E8
  • E8
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vill du sälja mark? Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen