Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Landvetter, Härryda

Norra Önneröd

Slutsålt

I norra Önneröd har Derome Mark & Bostad uppfört framtidens energieffektiva boende i trä. De 7 sluttningsvillorna bildar kvarteret Solklippan. Villorna är utrustade med solfångare som producerar varmvatten och värme motsvarande ett normalhushålls årliga förbrukning. I kvarteret finns också bergvärmepump som stöttar solfångarna vid behov. Solcellerna på huset producerar el som hjälper till att minimera inköpen av hushållsel.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Härryda
Boendetyp
Villa
Antal
7
Om Landvetter, Härryda
vacker natur

Kvarteret Solklippan är beläget med närhet till vacker natur och fina promenadstråk i Gallhålans naturreservat. I området finns flera förskolor samt en högstadieskola. Låg- och mellanstadieskolan har du i Landvetter, 2 km bort, i Mölnlycke finns Hulebäcksgymnasiet.

Närhet till service

Från kvarteret Solklippan är det cykelavstånd till Landvetter centrum, där finns all tänkbar service såsom matbutik, bibliotek, idrottshall, ishall mm. Badplatsen vid Landvettersjön ligger inte långt borta. Här finns det även fiskemöjligheter.

Framtidens boende

Solfångare och bergvärme producerar varmvatten och värme motsvarande ett normalhushålls årliga förbrukning. Solceller producerar el som hjälper till att minimera inköpen av hushållsel. På takets sydvästra sida sitter solfångarna och solcellerna. 

Bilder
  • Norra Önneröd
  • Norra Önneröd
Bostadstyper och prislista

2-plansvilla om 150 kvm

Energieffektiva sluttningsvillor
Villornas fasader är klädda med svart träpanel och på takets sydvästra sida sitter solfångarna och solcellerna. Husen är byggda i vinkel och sluttningstomterna skapar en ombonad och skyddad uteplats i sydväst. Här finns det gott om plats för både umgänge och lek.
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen