Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villornas fasader är klädda med svart träpanel och på takets sydvästra sida sitter solfångarna och solcellerna. Husen är byggda i vinkel och sluttningstomterna skapar en ombonad och skyddad uteplats i sydväst. Här finns det gott om plats för både umgänge och lek.

Sluttningsvillorna i kvarteret Solklippan bjuder till en hållbar livsstil. Solfångare och bergvärme producerar varmvatten och värme motsvarande ett normalhushålls årliga förbrukning. Solceller producerar el som hjälper till att minimera inköpen av hushållsel. För att minska miljöpåverkan bygger vi våra hus i trä, som är det miljövänligaste byggmaterialet. Husen är välisolerade för att minimera energiförluster. Villorna har väggar, golv, dörrar och fönster som klarar det nya hårdare energikravet. På så sätt blir husen energieffektiva och vi hjälps åt att skapa en hållbar framtid.

Invändigt har husen en ljus och öppen planlösning. Entréplanet rymmer sociala ytor så som vardagsrum och kök, samt ett stort sovrum. Ryggåstaket skapar dessutom en härlig rymd. Från vardagsrummet och sovrummet når du den härliga terrassen i sydväst läge. Här kan du njuta av solens strålar ända till solnedgången. I nedre plan finner du två sovrum samt ett allrum - perfekt för familjen som vill ha lite mer avskilt utrymme för barnen. Här finns också en väl tilltagen klädkammare samt separat entré direkt ut till trädgården I anslutning till trädgårdsentrén finns också en välplanerad klädvårdsavdelning och ett badrum med plats för badkar.

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material

En hållbar livsstil skapar du själv. Förutsättningarna levererar vi genom att välja miljövänliga lösningar och material så som Svanenmärkt köksinredning från Marbodal och “gröna” golv från Kährs. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material.

RUM: Ekparkett. Tapeter. Vita golvlister. Klinkergolv i entré och trädgårdsentré.

KÖK: Vita moderna köksinredningar med släta luckor. Vita vitvaror. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

BAD & WC: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp över. 

KLÄDVÅRD: Klinkergolv. Tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk.

ÖVRIGT: Uppvärmningsanläggning med bergvärmepump och solfångare. Solceller producerar el som hjälper till att minska kostnaden för hushållsel. Ventilation sköts av ett från- & tilluftsaggregat där man återvinner värmen i frånluften.

I grundutförandet såldes villorna exkl. carport/förråd och IT/fiberanslutning.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
150 kvm
Tomtarea
ca 701 kvm
Nummer
Hus 5
Boendetyp
Villa
Inflyttning
2014
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 5
  • Hus 5
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vill du sälja mark? Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen