Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Ullstorp, Kungälv

Lyckegränd

Slutsålt

Med naturen och friluftslivet runt knuten men samtidigt närhet till Kungälvs centrum bor du i kvarteret Lyckegränd i det populära bostadsområdet Ullstorp.

Kungälv är en aktiv stad med ca 22 000 invånare. I det populära området Ullstorp, 3 km nordväst om Kungälvs centrum, uppför vi 9 moderna nyckelfärdiga villor som tillsammans kommer att bilda Kvarteret Lyckegränd. Här bor du i ett lugnt och tryggt område med närhet till både natur och stadsbygd.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Kungälv
Boendetyp
Villor
Antal
9
Byggstart
2014
Om Ullstorp, Kungälv
Med närhet till det mesta

Ett boende i Ullstorp erbjuder närhet till det mesta. Rörtångens svalkande havsbad finns 1,5 mil bort. En cykelväg leder både till närliggande samhället Kareby och hela vägen ner till Kungälv centrum. Där hittar du all service en barnfamilj behöver, som mataffär, bank, apotek och många andra butiker.

en pendlares dröm

Till Göteborg tar du dig på endast 20 min med bil - alternativt buss direkt från Ullstorp.

Vill du resa ännu längre har du Göteborg City airport knappt 20 min bort. Enkelt att resa iväg, men skönt att komma hem!

Härligt ljust boende

Med skärgården som inspirationskälla har arkitekt Fritz Olausson ritat villorna i Lyckegränd i två hustyper; en tvåplansvilla och ett suterränghus.

Husen har liggande panel och målas i en varierande ljus färgskala så att husen får egen karaktär men samtidigt bildar en attraktiv helhet. Entrédörrarna markeras ut i mustiga, eleganta kulörer - välj mellan blå, grön, plommon eller brun ton. Husen har carport och förråd.

När du kliver in i något av husen möts du av ljusa och luftiga utrymmen. På övre plan reser sig takhöjden från normala 2,5 m upp till över 3,5 m som högsta höjd. Detta tillsammans med högt sittande fönster skapar ljus och rymd i rummen. Flera fönster är placerade i hörn för att ta tillvara på utsikten över omgivningen. Båda hustyperna erbjuder vardagsrum och kök
i en gemensam yta. Här finns också den generösa terrassen, placerad i söder/sydväst, som har plats för både mindre och större umgänge och bjuder på en fin utsikt över omgivningen. Det finns stora badrum på båda våningarna, med badkar i nedre plan och dusch på övre plan. Ett praktiskt klädvårdsrum finns på nedre plan och i ett av husen kombineras detta med ett pentry.

Husen har fyra sovrum, tre på nedre våningen och ett på övre. Sovrummet på övre plan har plats för dubbelsäng liksom det största sovrummet, ”master bedroom”, som ligger på nedre plan. 

Bilder
  • Ullstorp Lyckegränd
  • Ullstorp Lyckegränd
  • Ullstorp Lyckegränd
Bostadstyper och prislista

Tvåplansvilla

2 plan på 141 kvm

Suterränghus

Suteräng villa om 141 kvm
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen