Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde

Huset har liggande panel och målas i en varierande ljus färgskala så att alla husen får en egen karaktär men samtidigt bildar en attraktiv helhet. Entrédörren markeras ut i mustiga, eleganta kulörer - välj mellan blå, grön, plommon eller brun ton. När du kliver in i huset möts du av ljusa och luftiga utrymmen. På övre plan reser sig takhöjden från normala 2,5 m upp till över 3,5 m som högsta höjd. Detta tillsammans med högt sittande fönster skapar ljus och rymd i rummen. Flera fönster är placerade i hörn för att ta tillvara på utsikten över omgivningen. Huset erbjuder vardagsrum och kök i en gemensam yta. Här finns också den generösa terrassen, placerad i söder/sydväst, som har plats för både mindre och större umgänge och bjuder på en fin utsikt över omgivningen.

Carport och förråd är möjligt att välja till som tillval - detta reflekteras i pris nummer två enligt prislistan.

Det finns stora badrum på båda våningarna, med badkar i nedre plan och dusch på övre plan. Ett praktiskt klädvårdsrum finns på nedre plan och kombineras med ett pentry. Husen har fyra sovrum, tre på nedre våningen och ett på övre. Sovrummet på övre plan har plats för dubbelsäng liksom det största sovrummet, "master bedroom", som ligger på nedre plan. Genom att välja bort ett av sovrummen på nedre våningen kan man istället skapa ett stort allrum.

 

RUMSBESKRIVNING

Invändigt har huset en genomgående hög standard med material från välkända leverantörer. Du kan vara med och påverka ditt framtida boende genom att göra inredningsval. Vill du veta mer? Kontakta våra säljare för ytterligare information om materialstandard och tillval.

RUM: Ekparkett. Tapeter. Vita golvlister. Klinkergolv i entré.
KÖK: Vita moderna köksinredningar med släta luckor. Vita vitvaror. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.
BAD: Kakel på väggar, klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Badkar. Kommod med handfat, blandare, spegelskåp över.
WC/DUSCH: Kakel på väggar, klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Dusch. Kommod med handfat, blandare och spegel över.
KLÄDVÅRD: Klinkergolv. Tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk. Väggskåp över tvättbänk.
ÖVRIGT: Uppvärmning sköts av fjärrvärmeanslutning och ventilationen av en FTX-aggregat. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
141 kvm
Tomtarea
ca 379 kvm
Nummer
Hus 4
Boendetyp
Tvåplansvilla
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 4
  • Hus 4
  • Hus 4
  • Hus 4
Vill du sälja mark? Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen