• Kvillebäcken Trädriket 1
  • Kvillebäcken Trädriket 1
  • Kvillebäcken Trädriket 1
  • Kvillebäcken Trädriket 1
  • Kvillebäcken Trädriket 1
  • Kvillebäcken Trädriket 1
  • Kvillebäcken Trädriket 1

Kvillebäcken Trädriket 1 - SLUTSÅLT

Kvarteret Trädriket ligger i Kvillebäckens hjärta, invid ett grönskande torg med handel, aktivitet och rörelse direkt utanför dörren. Här erbjuder vi 50 klimatsmarta bostadsrätter.

Denna byggnaden är nu slutsåld.

 

Mitt i Göteborg, 6 minuter från Brunnsparken, ligger Kvillebäcken. Här bor du med närhet till Göteborgs smörgårdsbord av aktiviteter, kultur och handel. Här blandas små mysiga gårdsgator, breda avenyer, parker och torg. På bekvämt gångavstånd från din nya bostad hittar du affärer, restauranger och Kvillebäckens egna Saluhall. I området finns vårdcentral, barnomsorg och skola upp till högstadiet. 

En grön oas mitt i stan
Lev livet i en grön oas mitt i stan, i ett kvarter byggt i trä, färgat i rött och klätt med växter från golv till tak. Söta balkongsmultron i morgonfilen, krasse i lunchlådan eller timjan från gården till sommarens grillning ger lite extra krydda i livet. När det skymmer samlar du vänner till knytkalas i gårdsorangeriet eller bokar en stund med dig själv i SPA-badet.

Ett stenkast bort ligger den nya Kvilleparken och täta förbindelser med kollektivtrafik in till city - perfekt tycker vi. Vi vill göra det enklare att leva miljösmart. Här ska du t ex kunna leva ett liv utan bil om du vill. Kvillebäcken är ett cykelvänligt område, med cykelbanor, cykelpooler och gott om cykelförvaring.

Klimatsmarta lägenheter
Här bor du klimatsmart, ditt nya hem är ett gediget hantverk, byggt i trä. Det behöver minimalt med energi för uppvärmning och är rustat med vitvaror och material som är valda med hänsyn till miljön. Du väljer bland välplanerade lägenheter i varierande storlekar, från ett till fyra rum och kök. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats samt en hög standard på invändiga material och ytskikt.

Grillplats, orangeri & ute-SPA på köpet
Stora balkonger och uteplatser mot gården ger möjlighet till gemenskap för hela familjen. Där kan du även skapa den odlingsplats du kanske länge drömt om, med blommor, grönsaker eller örter. Den gröna innergården blir en lummig oas, uppdelad i små rum, med plats för både avkoppling, umgänge och lek. På gården finns ett gemensamt orangeri, en grillplats och ett härligt utespa – bra förutsättningar för ett skönt liv! 

 
  Läs vårt inspirationsmagasin!

 

Dokument & länkar
Kontakt
Derome Mark & Bostad
Carin Lander
Säljare
Tel: 031-69 00 34
Mobil: 0703-97 28 82
140703_stefan_aaltonen_86x100
Derome Mark & Bostad
Stefan Aaltonen
Säljare
Tel: 031-69 00 34
Mobil: 0708-22 75 19
 
Viktiga fakta
Län:
Västra Götaland
Kommun:
Göteborg
Boendetyp:
Bostadsrätt
Storlek:
36-80 kvm
Antal:
50
Byggstart:
SLUTSÅLT
Inflyttning:
Början av 2015
Arkitekt:
Fredblads Arkitekter
Status:
Dela:
Aktuellt
2015-02-13
Inflyttning i Trädriket
Idag fylls uppgång A i Trädriket med nyinflyttade människor.