Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Parhus, Radhus & Villor, Lerum

Brännås

Planeras
I Brännås, vid Stamsjövägen mitt i södra Lerum planerar vi att bygga tre friliggande villor och nio stycken kedjehus. Detaljplanearbetet pågår men redan nu kan vi ta emot din intresseanmälan för att bo på höjderna i Lerum.

 

Som anmäld i vår intresselista får du information om projektet och även förtur till att boka ditt boende när försäljning startar.
 

Kontakt
anders_jonsaker_sv
Anders Jonsåker
Divisionschef, Derome Mark & Bostad

Tel: 0340-66 64 77
Ring Anders

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Lerum
Boendetyp
Radhus, parhus och friliggande villor
Antal
12
Säljstart
Prel. 2018
Om Lerum
Pendelavstånd

I Lerum har du nära till storstadens puls! Pendlingsmöjligheterna till Göteborg och Alingsås är väl utbyggda, här kan man verkligen njuta av fördelarna med att bo naturnära i en storstadsregion. 

Här finns också möjlighet till ett härligt friluftsliv med elljusslingor och fina badplatser vid Långa Stamsjön och Aspen. Man lever verkligen nära både natur och storstadsregion!

Nära till allt

Lerum är en kommun med ett rikt frilufts- och föreningsliv men också ett flertal centrum med butiker, restauranger och kulturliv som t.ex. finns i underbara Nääs fabriker i Tollered. 

En kort promenad eller busstur tar dig till Lerums centrum där du hittar trevliga affärer och all tänkbar service samt nöjen såsom  restauranger, bowling, äventyrsbad och bio. Här finns också skolor för alla åldrar, från förskola upp till gymnasiet..

Är du SMART?

Med gratisappen Smart får du mer poäng ju mer hållbart du reser. På ett enkelt och roligt sätt utmanas du, dina vänner och familj att resa mer hållbart genom olika tävlingar och utmaningar.

Använd denna gratis rese-app som generar poäng för hållbara resor som att gå, cykla eller åka kollektivt. Förutom att bränna kalorier, spara bensin och därmed CO2, så tjänar du poäng som belönas med priser och rabatter.

Här kan du läsa mer om Smart-appen: smartisverige.se

Bilder
  • Brännås
  • Brännås
  • Brännås
  • Brännås
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vill du sälja mark? Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen