Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Nio radhus grupperar sig i en gård runt en kulle med naturen tätt inpå. Lätt terrasserad och sluttande mot en höjd längst in öppnar sig gården mot söder. Gården är körbar men bilarna lämnas utanför på parkering och i carport, undantaget två carportar i gårdens nedre del för de två entréhusen. I anslutning till carportar ligger förråd.

Husen ligger orienterade med entré och kök mot den gemensamma gården. Vardagsrum ligger mot naturen på husens baksida. Uteplatser ligger direkt på mark, i första hand mot söder eller väster. Husens form skapar fredade platser intill fasad, som ger en viss enskildhet mot grannar.

Från entrén når man direkt kök, badrum och  vardagsrum. Från vardagsrummet når man via trappan husets övervåning som inrymmer sovrum och allrum. Huset har visuellt öppet samband mellan kök och vardagsrum men är ändå lätt avskilda. Siktlinjer öppnar sig i övrigt mellan de olika rummen och mot gård och landskap på utsidan för att öka känslan av luftighet och öppna upp för dagsljuset. Rundgången i huset stärker samma känsla.

För miljön - för framtiden
För att minska miljöpåverkan bygger vi våra hus i trä och använder oss av väggar, golv, värmepumpar och fönster som ger förutsättningar för ett energieffektivtboende. På så sätt hjälps vi åt att skapa en hållbar framtid.

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material
Rum: Ekparkett. Tapetserade väggar och vita golvlister. Klinkergolv i entré.
Kök: Moderna köksinredningar. Frys med “no frost”. Infälld spishäll. Diskmaskin. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.
Bad: Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare, spegelskåp över.
WC: Kakel på väggar. Klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare, spegel över.
Klädvård: Klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.
Övrigt: Uppvärmning och ventilation sköts av en effektiv frånluftvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på entréplan, radiatorer på övervåning. Fastigheten är ansluten till fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
110 kvm
Tomtarea
147 kvm
Nummer
Hus 7
Våning
Två plan
Boendetyp
B
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 7
  • Hus 7
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vill du sälja mark? Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen