Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Norra Hallsås, Lerum

Hus B1

Kedjehusen har en kompakt men effektiv planlösning. Från vardagsrummet blickar du ut över det vackra landskapet och i andra sidan av huset, mot vägen och en entrégård, ligger köket.

Huset sträcker sig över två plan och är skapat med inspiration från den omgivande naturen. På ett läckert sätt smälter den träbeklädda fasaden in bland tallar och berghällar.

Entrégården fungerar delvis som carport och har ett tak av akrylplast, vilket ger ett härligt ljusinsläpp, inte bara in på gården utan också vidare in i huset. Lättillgängligt och smart planerat ligger tvättrum, badrum i mitten av huset i direkt angränsning till entrén. 

Mot framsidan av huset från entrén hittar du ett generöst kök på 19,5 kvm - här finns plats för ett stort matbord för hela familjen. Genom att separera kök och vardagsrum blir inte de två rummen störda av buller från varandra - en bra lösning för barnfamiljen.

På andra sidan entrén finns vardagsrummet med sin 21 kvm stora yta. Här täcker fönster mycket av väggarna men ger ändå tillräckligt med väggyta för tavlor, tv och annat. Framför carporten finns även ett separat förråd, alltid lika aktuellt att kunna stuva undan sina utemöbler, leksaker eller trädgårdsredskap! 

På övervåningen finns tre sovrum och ett allrum samt en klädkammare och ännu ett badrum. I hörnet vid trappan finns plats för en arbetshörna om behov finns.

Vi bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, så får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Våra hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning under rådande krav. På så sätt blir husen energieffektiva och vi hjälps åt att skapa en hållbar framtid.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Här kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. Vill du veta mer? Kontakta vår säljare för ytterligare information.

Inredning och material som ingår

Rum:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök:
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad, WC & Klädvård:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt:
Uppvärmning sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
5 rum & kök
Boarea
124 kvm
Tomtarea
ca 263 kvm
Nummer
Hus B1
Våning
2
Boendetyp
Hustyp C
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus B1
Bostadstyper och prislista
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen