Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Norra Hallsås, Lerum

Hus B14

På en bergsknalle i området Skogskullen ligger detta generösa hus med fyra sovrum, balkong ut mot naturen och en stor, härlig takterrass utanför den egna penthouse-våningen!

Entrén ligger skyddad i en vinkel mot husets framsida och har fint ljusinsläpp från fönstren bredvid ytterdörren. I direkt anslutning till hallen finns och en WC/dusch samt ett sovrum.

Husets hjärta består av kök och vardagsrum i öppen planlösning med stor balkong i sydvästläge och gott om plats för umgänge med familj och vänner.

Via en passage förbi trappan till övervåningen når man ytterligare ett sovrum och utanför detta en plats som passar bra till ett litet kontor eller arbetshörna.

Bottenvåningens största sovrum nås via ytterligare en passage förbi husets tvättrum. Sovrummet har tillgång till eget badrum och även en balkong mot kvällssolen i nordväst.

Övervåningen nås via vardagsrummet och trappan som har extra mycket volym tack vare en bit full takhöjd i anslutning till uppgången. Här uppe öppnas alla möjligheter! Använd utrymmet som ett riktigt lyxigt sovrum eller som sällskapsrum med extra generös yta! Stora fönster gör att du kan blicka ut över naturen och se långt bort över träden. Det kan du också göra från den tillhörande terrassen, på hela 17 kvm, som nås ett par trappsteg upp. Den är som gjord för samvaro, härliga sommardagar och mysiga grillkvällar!

I detta hus finns det gott om plats för människor, ett aktivt liv och hobbies!

Vi bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, så får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Våra hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning under rådande krav. På så sätt blir husen energieffektiva och vi hjälps åt att skapa en hållbar framtid.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Här kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. Vill du veta mer? Kontakta vår säljare för ytterligare information.

Inredning och material som ingår

Rum:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök:
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad, WC & Klädvård:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt:
Uppvärmning sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
5 rum & kök
Boarea
141 kvm
Tomtarea
ca 408 kvm
Nummer
Hus B14
Våning
2
Boendetyp
Hustyp B
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus B14
Bostadstyper och prislista
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen