Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Norra Hallsås, Lerum

Hus B5

Huset sträcker sig över två plan och är skapad med inspiration från den omgivande naturen. På ett läckert sätt smälter den träbeklädda fasaden in bland tallar och berghällar.

Här kan du njuta av naturen och den fina utsikten från både kök, vardagsrum och den stora balkongen. De stora glaspartierna gör naturen ständigt närvarande och släpper in ett härligt ljus.

Lättillgängligt och smart planerat ligger tvättrum, badrum och ett mindre rum som är perfekt som arbetsrum vid framsidan av huset i direkt angränsning till entrén. 

Vidare in från entrén hittar du kök och vardagsrum på baksidan av huset - med stora glaspartier som sträcker sig nästintill längs med hela fasaden. Den halvöppna planlösningen binder samman de båda rummen men skapar samtidigt två separata rum som ger varandra avskildhet. 

En halvtrappa ner från köket finns vardagsrummet med sin 20,7 kvm stora yta. Här täcker fönstret hela gavelväggen och genom balkongdörren kommer du ut på terrassen som vänder sig mot naturen. Här kan du njuta av fågelsången! 

På övervåningen finns tre sovrum och ett allrum samt en stor klädkammare och ännu ett badrum.

Vi bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, så får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Våra hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning under rådande krav. På så sätt blir husen energieffektiva och vi hjälps åt att skapa en hållbar framtid.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Här kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. Vill du veta mer? Kontakta vår säljare för ytterligare information.

Inredning och material som ingår

Rum:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök:
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad, WC & Klädvård:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt:
Uppvärmning sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
6 rum & kök
Boarea
127 kvm
Tomtarea
ca 346 kvm
Nummer
Hus B5
Våning
2
Boendetyp
Hustyp A
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus B5
Bostadstyper och prislista
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Vill du sälja mark? Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen