Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde

Hus B7

Kedjehusen har en kompakt men effektiv planlösning. Från vardagsrummet blickar du ut över det vackra landskapet och i andra sidan av huset, mot vägen och en entrégård, ligger köket.

Huset sträcker sig över två plan och är skapad med inspiration från den omgivande naturen. På ett läckert sätt smälter den träbeklädda fasaden in bland tallar och berghällar. 

Entrégården fungerar delvis som carport och har ett tak av akrylplast, vilket ger ett härligt ljusinsläpp, inte bara in på gården utan också vidare in i huset.Lättillgängligt och smart planerat ligger tvättrum, badrum i mitten av huset i direkt angränsning till entrén.  

Mot framsidan av huset från entrén hittar du ett generöst kök på 19,5 kvm - här finns plats för ett stort matbord för hela familjen. Genom att separera kök och vardagsrum blir inte de två rummen störda av buller från varandra - en bra lösning för barnfamiljen. 

På andra sidan entrén finns vardagsrummet med sin 21 kvm stora yta. Här täcker fönster mycket av väggarna men ger ändå tillräckligt med väggyta för tavlor, tv och annat. På övervåningen finns tre sovrum och ett allrum samt en klädkammare och ännu ett badrum. I hörnet vid trappan finns plats för en arbetshörna om behov finns.

I trädgården finns även ett separat förråd, alltid lika aktuellt att kunna stuva undan sina utemöbler, leksaker eller trädgårdsredskap! 

Vi bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, så får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Våra hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning under rådande krav. På så sätt blir husen energieffektiva och vi hjälps åt att skapa en hållbar framtid.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Här kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. Vill du veta mer? Kontakta vår säljare för ytterligare information.

Inredning och material som ingår

Rum:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök:
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad, WC & Klädvård:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt:
Uppvärmning sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
5 rum & kök
Boarea
124 kvm
Tomtarea
ca 288 kvm
Nummer
Hus B7
Våning
2
Boendetyp
Hustyp C
Kontakt
Carin Lander
Säljare, Derome Mark & Bostad

Tel: 031-69 00 34
Mobil: 0703-97 28 82
Bilder
  • Hus B7
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen