Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Kedjehusen har en kompakt men effektiv planlösning. Från vardagsrummet blickar du ut över det vackra landskapet och i andra sidan av huset, mot vägen och en entrégård, ligger köket.
Huset sträcker sig över två plan och är skapad med inspiration från den omgivande naturen. På ett läckert sätt smälter den träbeklädda fasaden in bland tallar och berghällar.
 
Entrégården fungerar delvis som carport och har ett tak av akrylplast, vilket ger ett härligt ljusinsläpp, inte bara in på gården utan också vidare in i huset.
 
Lätttillgängligt och smart planerat ligger tvättrum, badrum i mitten av huset i direkt angränsning till entrén. 
 
Mot framsidan av huset från entrén hittar du ett generöst kök på 19,5 kvm - här finns plats för ett stort matbord för hela familjen. Genom att separera kök och vardagsrum blir inte de två rummen störda av buller från varandra - en bra lösning för barnfamiljen.
 
På andra sidan entrén finns vardasgrummet med sin 21 kvm stora yta. Här täcker fönster mycket av väggarna men ger ändå tilräckligt med väggyta för tavlor, tv och annat. Eftersom hus nummer 1 är en gavelhus så finns det även ett fönster mot öst i vardagsrummet. 
 
Framför carporten finns även ett separat förråd, alltid lika aktuellt att kunna stuva undan sina utemöbler, leksaker eller trädgårdsredskap! 
 
På övervåningen finns tre sovrum och ett allrum samt en klädkammare och ännu ett badrum. I hörnet vid trappan finns plats för en arbetshörna om behov finns.
 
Vi bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, så får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Våra hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning under rådande krav. På så sätt blir husen energieffektiva och vi hjälps åt att skapa en hållbar framtid.
RUMSBESKRIVNING
Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Vill du veta mer? Kontakta våra säljare för ytterligare information.
 
Inredning och material 
Rum:     Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.
 
Kök:     Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn m. varmluft. 
 
Bad, WC & Klädvård:    Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.
 
Övrigt:     Uppvärmning sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.
RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
3 sovrum rum & kök
Boarea
124 kvm
Tomtarea
194 kvm
Nummer
2
Våning
2
Boendetyp
Hus C
Inflyttning
Prel. mars 2016
Adress
Skogskullegatan
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 2
  • Hus 2
  • Hus 2
  • Hus 2
Vill du sälja mark? Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen