Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Huset sträcker sig över två plan och är skapad med inspiration från den omgivande naturen. På ett läckert sätt smälter den träbeklädda fasaden in bland tallar och berghällar.
Här kan du njuta av naturen och den fina utsikten från både kök, vardagsrum och den stora balkongen.
 
De stora glaspartierna, som gör naturen ständigt närvarande blickar mot sydväst och släpper in ljuset.
 
Lätttillgängligt och smart planerat ligger tvättrum, badrum och ett mindre rum som är perfekt som arbetsrum vid framsidan av huset i direkt angränsning till entrén. 
 
vidare in från entrén hittar du kök och vardagsrum på baksidan av huset - med stora glaspartier som sträcker sig nästintill längs med hela fasaden. Den halvöppna planlösningen binder samman de båda rummen men skapar samtidigt två separata rum som ger varandra avskildhet. 
 
En halvtrappa ner från köket finns vardasgrummet med sin 20,7 kvm stora yta. Här täcker fönstret hela gavelväggen och genom balkongdörren kommer du ut på terassen som vänder sig mot naturen och söder.
 
På övervåningen finns tre sovrum och ett allrum samt en stor klädkammare och ännu ett badrum.
 
Vi bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, så får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Våra hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning under rådande krav. På så sätt blir husen energieffektiva och vi hjälps åt att skapa en hållbar framtid.
RUMSBESKRIVNING
Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. Vill du veta mer? Kontakta våra säljare för ytterligare information.
 
Inredning och material 
Rum:     Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.
 
Kök:     Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn m. varmluft. 
 
Bad, WC & Klädvård:    Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.
 
Övrigt:     Uppvärmning sköts av en effektiv frånluftsvärmepump från Nibe. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.
RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
3 sovrum rum & kök
Boarea
127 kvm
Tomtarea
358 kvm
Nummer
9
Våning
2
Boendetyp
Hus A
Inflyttning
Prel. Maj 2016
Adress
Skogskullegatan
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 9
  • Hus 9
  • Hus 9
  • Hus 9
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen