Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Norra Hallsås

Hus 4

Villornas läge och placering är anpassade efter terrängens formationer och naturliga marknivåer. Det gör att de på olika sätt vinklar sig mot varandra och mot landskapet. Utformningen är tänkt att förena det moderna livet med närheten och respekten till naturen. Läs mer nedan.

Villorna ligger delvis i en brant och sträcker sig från gatan ut i luften. Via en entrébro tar du dig in i huset. Från hallen kommer du in på entréplan i en passage som öppnar upp sig mot köket. Här strålar ljuset in i det stora panoramafönstret alldeles vid matplatsen och skapar en underbar utsikt ut mot det omgivande naturlandskapet. Köket och matplatsen har en öppen planlösning och härifrån kan du också ta klivet direkt ut på balkongen. På entréplanet finns även två sovrum, badrum och förråd.

Tar du trappan upp når du husets kanske häftigaste rum – ett eget penthouse! Här kan du skapa ett extra vardagsrum, ditt drömsovrum eller kanske din länge efterlängtade ateljé? Och det är bara att öppna dörren och gå ut, så står du på den ljuvliga takterrassen som ligger i söderläge.

En trappa ner från köket möts du av det väl tilltagna vardagsrummet och även här släpper stora fönsterpartier in generöst med ljus och den vackra utsikten. Här nere hittar du också villans större sovrum, med egen ingång både till badrum och klädkammare.

I anslutning till varje villa finns en carport med tillhörande förråd.

RUMSBESKRIVNING

Vi erbjuder nyckelfärdiga bostäder med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka ditt framtida boende genom val av färg, tapeter och material. På kommande uppslag kan du se ett urval av de olika val du kan göra till ditt nya hem. I vår Egna Val-broschyr presenteras tillvalen i sin helhet och det är också här du gör dina slutgiltiga tillval. Vill du veta mer? Kontakta vår projektledare för ytterligare information.

Inredning och material som ingår

 

Rum:
Ekparkett. Tapetserade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök:
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

Bad & WC:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

Klädvård:
Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.

Övrigt:
Uppvärmning sker med frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme på plan 1 och plan 2, vattenkonvektorer på plan 3. Fastigheten är ansluten till Telias öppen fiber.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
167 kvm
Tomtarea
527 kvm
Nummer
4
Våning
3
Boendetyp
A
Kontakt
Carin Lander
Säljare, Derome Mark & Bostad

Tel: 031-69 00 34
Mobil: 0703-97 28 82
Bilder
  • Hus 4
  • Hus 4
  • Hus 4
Bostadstyper och prislista
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen