Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villor, Mölndal, Göteborg

Esbiörn Schillersgatan

2 bostäder
kvar
Högt beläget i Mölndal på Esbiörn Schillersgatan bygger vi tio villor utöver det vanliga! Här får du möjlighet att bo i spännande och kuperad terräng med magnifik vy över Mölndals centrum och Fässbergsdalen ut mot väster.

Med inspiration från den omgivande naturen och utsikten har arkitekten Pär Thurfjell skapat villor med en unik och modern arkitektur. Stora fönsterpartier och väl tilltagna terrasser är placerade så du kan njuta av både utsikten och solnedgången. 

Kontakt
Malin_Palm_Mohv-Home
Malin Palm
Reg. Fastighetsmäklare, Mäklarföretaget Mohv

Tel: 0300-730 50
Mobil: 0731-54 20 49
Helene_mohv
Heléne Gometz
Reg. Fastighetsmäklare, Mäklarföretaget Mohv

Tel:
Mobil: 0733-90 55 05

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Mölndal
Boendetyp
Villor
Antal
10
Storlek
149-215 kvm
Byggstart
April 2017
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
2018
Om Mölndal, Göteborg
Centralt läge

På Esbiörn Schillersgatan bor du bara minuter ifrån storstadspulsen och ändå nära vackra naturområden och mysiga Kvarnbyn.

Magnifik utsikt

Är det du som sitter där på terrassen med en kopp kaffe och ser ut över en hel stadsdel samtidigt som solnedgångens färger sprider ett lugn över ditt hem? Vi hoppas det!

Utöver det vanliga

Kök, matplats och vardagsrum bildar den självklara platsen för gemenskap. Öppen planlösning med takhöjd upp till 280 cm skapar tillsammans med stora fönsterpartier härlig ljus och rymd.

Bilder
  • Esbiörn Schillersgatan
  • Esbiörn Schillersgatan
  • Esbiörn Schillersgatan
  • Esbiörn Schillersgatan
  • Esbiörn Schillersgatan
  • Esbiörn Schillersgatan
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Att bli vip-kund hos oss betyder att du får förtur till information och möjlighet att boka ditt drömboende innan bostäderna går ut till allmän försäljning. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen