Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Mölndal, Göteborg

Esbiörn Schillersgatan

Planeras
Högt beläget i Mölndal på Esbiörn Schillersgatan planerar vi att uppföra elva arkitektritade höjdarvillor.

Villorna är anpassade till den spännande terrängen och magnifika utsikten över Mölndals centrum och Fässbergsdalen mot Västra Frölunda. Stora fönsterpartier och terrasser upp till 45 kvm är placerade så du kan njuta av solens ljus och vackra nedgång.

Vi kommer att erbjuda tre olika hustyper om ca 150-215 kvm och de kommer att kosta ca 6 800 000 – 9 500 000 kr.

 

Kontakt
Anders_Brisme_140x200.jpg
Anders Brisme
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 031 334 15 95

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Mölndal
Antal
11
Byggstart
Prel. 2017
Säljstart
vinter 2016
Om Mölndal, Göteborg
Specialanpassade Villor

Här skapar vi moderna hus som anpassats till den spännande terrängen och fantastiska utsikten. Samtliga hus uppförs i flera våningar och det moderna formspråket ger huset en alldeles unik karaktär. Den kuperade terrängen skapar möjlighet till stora terrasser, ända upp till 45 kvm, för att kompensera höjdskillnaden på tomterna. Stora fönsterpartier och terrasser mot utsikten och den vackra solnedgången har alla husen gemensamt.

Magnifik utsikt

På din terrass sitter du med en kopp kaffe och ser ut över en hel stadsdel samtidigt som solnedgångens färger sprider ett lugn över ditt hem. Är det du som bor i ett hem på helt nya höjder?

Villorna är belägna högt upp i Mölndal på Esbiörn Schillersgatan, inte långt från den charmiga Kvarnbyn och Götaforsliden. I spännande terräng med berg och kuperade grönområden skapas helt unika tomter. Från området har du cirka 1 km till  Mölndals centrum samt promenadavstånd til skolor. Till Göteborg finns goda kommunikationer och med bil är du där på tio minuter. Till Landvetter flygplats tar det 15 min med bil.

Utöver det vanliga

Exteriört kommer fasaderna att kläs med såväl skivor som träpanel. Träkänslan kommer att förstärkas ytterligare genom de tilltagna terrassytorna. Yttertaken planeras beläggas med sedum. Väggytor som är vända mot utsikten västerut ges tilltagna glasytor. Invändigt erbjuds mycket hög standard. Här finns också möjlighet till egna val för att få din prägel på huset. Mer information om materialbeskrivning kommer vid försäljningsstart.

Bilder
  • Esbiörn Schillersgatan
  • Esbiörn Schillersgatan
  • Esbiörn Schillersgatan
  • Esbiörn Schillersgatan
  • Esbiörn Schillersgatan
  • Esbiörn Schillersgatan
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen