Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Bostadsrätt, Öjersjö, Partille

Brf Björkviken

Slutsålt

I utkanten av Öjersjö - alldeles intill Stora Hålsjöns kant har vi uppfört 45 nyckelfärdiga bostadsrätter som tillsammans bildar Brf Björkviken.

Brf Björkviken består av 4 hus med totalt 45 lägenheter i storlekar från 1,5-4 rok om 52-82 kvm. Husens solfjäderformade placering skapar sydliga gårdar som blickar ut över sjön. Här finns det plats för grillning, lek, odling och avslappning. Till alla lägenheter finns det carport med kallförråd samt ett källarförråd.

Kontakt
dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Partille
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
45
Inflyttning
2015
Om Öjersjö, Partille
Avkoppling

Bo med vacker natur och strövområden inpå knuten. Strandpromenaden som sträcker sig längs med Stora Hålsjön ger möjlighet till en avkopplande promenad.

Balkong med sjöutsikt

Här är det lätt att trivas, intilliggande sjöar erbjuder både bad- och fiskemöjligheter. Varje lägenhet har sjöutsikt och stor balkong som vänder sig mot väst eller sydväst.

Partille golfklubb

Är du golfintresserad? Ta bagen på ryggen och gå den korta sträckan till Partille Golfklubb som ligger granne med Björkviken. 

www.partillegk.se

Bilder
  • Brf Björkviken
  • Brf Björkviken
  • Brf Björkviken
  • Brf Björkviken
  • Brf Björkviken
Bostadstyper och prislista

2 - 4 rum & kök

Välj mellan 54 - 86 kvm
Alla lägenheter har sjöutsikt och en stor balkong som vänder sig mot väst eller sydväst. Stora glaspartier gör naturen ständigt närvarande och skjutdörrarna skapar en fin övergång mellan ute och inne vid balkong och uteplats. Lägenheterna är luftiga och ljusa med öppna eller halvöppna planlösningar mellan vardagsrum och kök. I vissa lägenheter erbjuds möjlighet att välja mellan olika alternativ för rumsindelning.
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen