Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde

Hus 10

Fasaderna är målade i en ljus gråbeige nyans, med detaljer i blå och gröna färgskalor och med gyllenbruna solskyddsraster. Alla husen har stora pardörrar från vardagsrum och kök ut mot trädgården och den generösa altanen, placerad i sydväst.

Villa Björken är en 1,5-plansvilla i tre olika utföranden. Grunden är densamma, men yta och planlösning skiljer sig något på varje hus. 

När du kliver in välkomnas du av en rejäl entré med bra förvaring och en härlig vy in i huset. På nedre plan skapar vardagsrum och kök en ljus och öppen avdelning. Takhöjden på 2,7 m skapar en härlig rymd. Här finns också Master bedroom med anslutning till en walk-in-closet. Trappan är centralt placerad och fungerar även som en rumsavdelare med praktisk förvaring. Övre plan har ett härligt allrum med tak öppet ända till nock. Från allrummet når du en generös takterrass där du kan njuta av utsikten. Badrummet på övre plan är väl tilltaget för att kunna rymma ett badkar (tillval).

För miljön - För Framtiden

För att minska miljöpåverkan bygger vi våra hus i trä och använder oss av väggar, golv, värmepumpar och fönster som ger förutsättningar för ett energieffektivtboende. På så sätt hjälps vi åt att skapa en hållbar framtid.

RUMSBESKRIVNING

Inredning & material

RUM - Ekparkett. Fritt val mellan målade väggar och tapeter. Vita golvlister. Klinkergolv i entré. Tät trappa i ek och vitlasyr.
KÖK - Vita moderna köksinredningar med släta luckor. Vita vitvaror. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft. Underlimmad diskho. 
BAD & WC - Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare, spegelskåp över.
KLÄDVÅRD - Klinkergolv. Tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk. Väggskåp över tvättbänk. 
ÖVRIGT - Uppvärmning och ventilation sköts av en effektiv frånluft- värmepump. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
151 kvm
Tomtarea
618 kvm
Nummer
Hus 10
Boendetyp
Villa Björken A
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 10
  • Hus 10
  • Hus 10
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen