Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde

Hus 17

Dessa enplansvillor, på 120 kvm, är smart planerade och rymmer hela fyra sovrum. Villa Viken har en fasad i mörkgrå nyans och med gyllenbruna detaljer runtom huset. Taket är klätt med ett bandtäckt plåttak - ett snyggt och underhållsfritt tak.

Denna villa är utrustad med en rejäl entré med bra förvaring. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum tillsammans med en takhöjd på 2,7 m skapar härlig rymd. Dörrar både från vardagsrummet och köket leder ut till trädgården och den stora altanen, som skapar kontakt mellan inne och ute på ett trevligt sätt. Altanen är placerad i sydost, vilket gör att du kan njuta av solen hela dagen.

Villans sovrum är placerade i olika ändar av huset. Behöver din familj bara tre sovrum kan du istället använda det fjärde sovrummet som kontor. Två badrum underlättar när hela familjen ska göra sig i ordning, med dusch i båda utrymmena. I det större badrummet kan du välja att sätta in ett badkar istället för dusch. 

För miljön - För Framtiden

För att minska miljöpåverkan bygger vi våra hus i trä och använder oss av väggar, golv, värmepumpar och fönster som ger förutsättningar för ett energieffektivtboende. På så sätt hjälps vi åt att skapa en hållbar framtid.

RUMSBESKRIVNING

Inredning & material

RUM - Ekparkett. Fritt val mellan målade väggar och tapeter. Vita golvlister. Klinkergolv i entré.
KÖK - Vita moderna köksinredningar med släta luckor. Vita vitvaror. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft. Underlimmad diskho. 
BAD & WC - Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare, spegelskåp över.
KLÄDVÅRD - Klinkergolv. Tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk. Väggskåp över tvättbänk. 
ÖVRIGT - Uppvärmning och ventilation sköts av en effektiv frånluft- värmepump. Fastigheten är ansluten till Telias fibernät.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Boarea
120 kvm
Tomtarea
802 kvm
Nummer
Hus 17
Boendetyp
Villa Viken
Kontakt
dmb_kontakt dmb_kontakt
Derome Mark & Bostad
Har du några frågor, hör av dig till oss!

Tel: 0340-66 64 25
Bilder
  • Hus 17
  • Hus 17
  • Hus 17
  • Hus 17
Vill du sälja mark? Läs mer
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen