Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Bostadsrätt, Saltängen, Stora Höga

Brf Ängsliljan

11 bostäder
kvar
Utanför Stora Höga, endast ett stenkast från havet, ligger området Saltängen. Det är ett trivsamt område med närhet till bryggor, badplats och småbåtshamn.

Brf Ängsliljan, som är vår första etapp i området, består av fyra flerbostadshus med totalt 16 bostadsrätter. Lägenheterna har en öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats med stora fönsterytor från två håll som skapar en ljus och härlig interiör. Lägenheterna på det övre planet får stor balkong i sydvästläge och lägenheterna i markplan får en bekväm uteplats i samma väderstreck.

2 rum och kök om 62 kvm – 4 st
3 rum och kök om 74 kvm – 8 st
4 rum och kök om 86 kvm – 4 st

På gården ligger förrådsbyggnader och parkeringar i nära anslutning till lägenheterna. Alla lägenheter har egna ingångar från husens gavelsidor. Flerbostadshusen är byggda i trä och har en fasad av både liggande och stående träpanel i en naturnära brungrå kulör.

Se filmen om Saltängen om här!

Kommande visningar
16 aug
Torsdag 16 augusti kl. 18.00-20.00

Välkommen på områdesvisning på Saltängen i Getskär! Våra mäklare finns på plats och visar brf Ängsliljans hus som är på väg upp. Vi visar också tomterna i kvarteret Kaprifolen som ligger alldeles bredvid.

NÄR: Torsdag 16 augusti kl. 18.00-20.00
VAR: Krabbfiskeslingan, Getskär.

Klicka här för att anmäla dig.
 


Vägbeskrivning
Kontakt
johanna wemmel.jpg
Johanna Wemmel
Försäljningsansvarig Nyproduktion, Svensk Fastighetsförmedling

Tel: 0303-250024
Mobil: 0708-160767
Ring Johanna
Helén Roth.jpg
Helén Roth
Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Tel:
Mobil: 0303-72 67 46
Ring Helén

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Stenungsund
Boendetyp
Bostadsrätter
Antal
16 st
Storlek
ca 62-86 kvm
Byggstart
Vår 2018
Säljstart
Försäljning pågår
Inflyttning
Prel. mars 2019
Adress
Tångräkans gård 1-4
Om Saltängen, Stora Höga
Din personliga stil

Vi ger dig möjlighet att anpassa ditt nyckelfärdiga hem genom val av inredning, produkter, material och färg. Tillsammans med vår projektledare väljer du ut produkter från våra utvalda leverantörer och skapar ditt eget personliga hem. 

En pärla vid havet

Stora Höga ligger vackert ut med kusten i södra Bohuslän. Här finns goda möjligheter till friluftsliv och rekreation samtidigt som du bekvämt och effektivt kan nå såväl Stenungsund, Kungälv och Göteborg med kollektivtrafik.

I Getskär växer ett nytt bostadsområde fram där livskvalitet står i fokus. Här blir det enkelt att få vardagen att gå ihop då det i närområdet finns skola, mataffär, vårdcentral och pendlingsmöjligheter. 

Detta är ett perfekt område för dig som vill ha nära till havet och som värdesätter en aktiv fritid.  

Bilder
  • Brf Ängsliljan
  • Brf Ängsliljan
  • Brf Ängsliljan
  • Brf Ängsliljan
  • Brf Ängsliljan
  • Brf Ängsliljan
Bostadstyper och prislista
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Genom att utgå från dimensionerna; ekonomiskt, socialt och miljövänligt när vi planerar och bygger våra områden bygger vi för en hållbar framtid. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen