Hoppa till innehållet
Planeras
VIP Försäljning
Försäljning pågår
Slutsålt
Villor, Saltängen, Stora Höga

Kv. Kaprifolen

VIP
Välkommen till kvarteret Kaprifolen i Getskär – ett gemytligt samhälle strax utanför Stora Höga! Här erbjuder vi dig som vill ha närhet till havet men samtidigt bo på bekvämt pendlingsavstånd till Stenungssund och Göteborg en unik möjlighet. På gångavstånd har du badplatser, bryggor, förskola och skola.


Kvarteret består av 16 villor – 5 enplanshus och 11 tvåplanshus. Alla är byggda i trä med fasader av liggande trä i en vacker naturgrå nyans och med tak av sedum. En vacker utformning som passar väl in i naturen och den omgivande skärgårdsmiljön. Husen har rejäla altaner i söder- eller västerläge, carport och ett utvändigt förråd.

Enplanshusen har en välplanerad boyta om ca 95 kvm fördelad på tre sovrum och ett stort härligt vardagsrum som knyts ihop med kök och matplats i en öppen planlösning. Stora fönsterpartier från två håll skapar en ljus och härlig känsla. Från kök och vardagsrum finns det två utgångar till altan och trädgård.

Tvåplanshusen rymmer fem rum och kök på totalt ca 127 kvm. Även här möts du av en öppen planlösning och fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. På entréplanet bildar kök, matplats och vardagsrum den självklara platsen för gemenskap, och härifrån tar du också steget ut på altanen. En trappa upp hittar du den mer privata delen av huset med tre sovrum, ett allrum och badrum.

Se filmen om Saltängen här! 

Just nu pågår VIP-försäljning. Det innebär att inbjudan till vår VIP-säljstart redan har gått ut och att bostäderna släpps till allmän försäljning först efter att VIP-försäljningen är avslutad.

Kontakt
johanna wemmel.jpg
Johanna Wemmel
Försäljningsansvarig Nyproduktion, Svensk Fastighetsförmedling

Tel: 0303-250024
Mobil: 0708-160767
Ring Johanna

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Stenungsund
Boendetyp
Villa
Antal
16 st
Storlek
ca 95-127 kvm
Säljstart
Maj 2018
Om Saltängen, Stora Höga
Din personliga stil

Vi ger dig möjlighet att anpassa ditt nyckelfärdiga hem genom val av inredning, produkter, material och färg. Tillsammans med vår projektledare väljer du ut produkter från våra utvalda leverantörer och skapar ditt eget personliga hem. 

En pärla vid havet

Stora Höga ligger vackert ut med kusten i södra Bohuslän. Här finns goda möjligheter till friluftsliv och rekreation samtidigt som du bekvämt och effektivt kan nå såväl Stenungsund, Kungälv och Göteborg med kollektivtrafik.

I Getskär växer ett nytt bostadsområde fram där livskvalitet står i fokus. Här blir det enkelt att få vardagen att gå ihop då det i närområdet finns skola, mataffär, vårdcentral och pendlingsmöjligheter. 

Detta är ett perfekt område för dig som vill ha nära till havet och som värdesätter en aktiv fritid.  

Bilder
  • Kv. Kaprifolen
  • Kv. Kaprifolen
  • Kv. Kaprifolen
  • Kv. Kaprifolen
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen