Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Höviksnäs, Tjörn

Lgh 211

De tre lägenhetshusen i Brf Höviks Äng är byggda i två våningar och har fått sin inspiration från den omgivande småskaliga bebyggelsen. Med sina ljust målade träfasader och sadeltak har de ett klassiskt utseende som ger ett lugnt och trivsamt intryck.

Via den högra entrén i Hus 2 finner du, direkt till höger, ingången till denna lägenhet på bottenplan. I hallen finns gott om förvaringsutrymmen och här tar man sig även till bostadens största sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring.

Vidare in i lägenheten ligger badrummet med dusch och WC på vänster sida följt av ett mindre rum som kan användas till sovrum, kontor eller som ett extra rum för fritidssysselsättningar.

Köket o vardagsrummet i öppen planlösning utgör bostadens självklara umgängesyta och har även utgång till altanen och en liten trädgård mot innergården.

I ett gemensamt uthus har lägenheten eget förråd med möjlighet att förvara cyklar och annat som behöver plats utanför bostaden. Till lägenheten hör också en styck parkeringsplats på områdets parkering strax öster om husen.

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material som ingår

Rum:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök:
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågs-ugn och ugn med varmluft.

Bad & WC:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt:
Uppvärmning sker från central bergvärmepump. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Samtliga lägenheter är anslutna till fibernät, där det ingår ett grundutbud av bredband, IP-telefoni och TV-kanaler hos Bredbandsbolaget.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
3 rum & kök
Boarea
72 kvm
Nummer
Lgh 211
Våning
1
Boendetyp
Bostadsrätt
Kontakt
Hanna-Palmgren.jpg Hanna-Palmgren.jpg
Hanna Palmgren
Fastighetsmäklare, Bjurfors

Tel: 0304-66 00 00
Mobil: 0708-66 08 84
Bilder
  • Lgh 211
  • Lgh 211
Bostadstyper och prislista
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden. När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Det är vårt ansvar. Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen