Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Höviksnäs, Tjörn

Lgh 223

De tre lägenhetshusen i Brf Höviks Äng är byggda i två våningar och har fått sin inspiration från den omgivande småskaliga bebyggelsen. Med sina ljust målade träfasader och sadeltak har de ett klassiskt utseende som ger ett lugnt och trivsamt intryck.

Via den vänstra entrén, en våning upp i Hus 2 finner du, direkt till höger, ingången till denna lägenhet på bottenplan. I hallen finns gott om förvaringsutrymmen och här tar man sig även till bostadens generösa sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring.

Vidare in i lägenheten ligger badrummet med dusch och WC på höger sida och därefter kommer man till bostadens självklara och praktiska umgängesyta - kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns även utgång till den härliga balkongen som vänder sig mot innergården.

I ett gemensamt uthus har lägenheten eget förråd med möjlighet att förvara cyklar och annat som behöver plats utanför bostaden. Till lägenheten hör också en styck parkeringsplats på områdets parkering strax öster om husen.

RUMSBESKRIVNING

Inredning och material som ingår

Rum:
Ekparkett. Vitmålade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.

Kök:
Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågs-ugn och ugn med varmluft.

Bad & WC:
Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt:
Uppvärmning sker från central bergvärmepump. Vattenburen golvvärme på plan 1, radiatorer på plan 2. Samtliga lägenheter är anslutna till fibernät, där det ingår ett grundutbud av bredband, IP-telefoni och TV-kanaler hos Bredbandsbolaget.

RITNING

Fakta om bostaden

Status
Såld
Rum
2 rum & kök
Boarea
58 kvm
Nummer
Lgh 223
Våning
2
Boendetyp
Bostadsrätt
Kontakt
Hanna-Palmgren.jpg Hanna-Palmgren.jpg
Hanna Palmgren
Fastighetsmäklare, Bjurfors

Tel: 0304-66 00 00
Mobil: 0708-66 08 84
Bilder
  • Lgh 223
  • Lgh 223
Bostadstyper och prislista
Vad betyder det att flytta in i ett nyckelfärdigt hem och vad behöver du som kund tänka på? Vi har samlat handfasta tips och råd inför den process som vi på Derome kallar "egna Val" Läs mer
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
Invigningar, inflyttningar, nya bostadsområden och utmärkelser - allt blandas på nyhetssidan, där du i korthet kan läsa om vår verksamhet. Läs mer
Liknande bostäder
Produkten har lagts i kundvagnen