Hoppa till innehållet
Planeras
Säljpremiär
Byggstart
Tillträde
Villa, Bostadsrätt, Höviksnäs. Tjörn

Brf Höviks Klippa

Planeras
Mitt i Bohusläns vackra skärgård - i idylliska Höviksnäs - planerar vi att bygga ett nytt område med bostadsrätter i radhus och flerbostadshus - Brf Höviks Klippa. Området ligger vackert beläget bara "ett stenkast" från havet, strax norr om vägen ner till hamnen i Höviksnäs.

Just nu pågår arbetet med vårt säljmaterial och mer information med kartor och ritningar kommer upp här på hemsidan inom kort. Under tiden kan du passa på att anmäla ditt intresse - då får du information om området så fort vi uppdaterat hemsidan och får dessutom förtur till att köpa din bostad när det är dags för försäljning.

Säljstarten är beräknad till senare delen av hösten 2016.
Kontakt
Gustaf_Hagman_140x200.jpg
Gustaf Hagman
Projektledare, Derome Mark & Bostad

Tel: 031-334 15 94

Om projektet

Län
Västra Götaland
Kommun
Tjörn
Boendetyp
Tvåplans radhus i bostadsrättsform
Antal
10
Byggstart
vår 2017
Säljstart
höst 2016
Om Höviksnäs. Tjörn
Här finns allt

I Höviksnäs finns flera skolor - låg- och mellanstadieskolan Fridas Hage samt högstadieskolan Häggvallskolan. Med buss tar du dig direkt till Stenungsund och vidare till Göteborg. På orten finns dessutom bensinstation samt en välsorterad servicebutik som också är ombud för paket- och kassatjänster.

Bekvämt liv

Höviksnäs bjuder på en smått otrolig omgivning - här finns träd, ängar, klippor och framför allt havet! Ta en promenad ner till hamnen, bada från klipporna eller njut på stranden i Låka. Ja, gillar man livet vid havet är detta en underbar plats!

I trä för framtiden

Skogen är jordens lungor. Genom att använda den hjälper vi till att reparera vår miljö. För varje träd som tas ur skogen planteras fyra nya. På så sätt planerar vi långt in i framtiden.

När solen går ner ikväll, gror en ny liten planta. Genom att bygga i trä, ger vi plats åt fler nya träd som kan rena vår luft och hjälpa vår framtid. Det är vårt ansvar.

Bilder
  • Brf Höviks Klippa
  • Brf Höviks Klippa
  • Brf Höviks Klippa
  • Brf Höviks Klippa
  • Brf Höviks Klippa
  • Brf Höviks Klippa
Vi erbjuder nyckelfärdiga hem med inredning från kända leverantörer. Du kan själv vara med och påverka genom val av färg, tapeter och material. Läs mer
När du köper en bostad av oss, ingår alltid vårt trygghetspaket i köpet, som innehåller garantier och försäkringar som hjälper dig. Läs mer
Vi ingår i Deromegruppen - Sveriges största familjeägda träindustri. Här blir skog till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen