Hoppa till innehållet
2015-05-28

Annas Hembageri

Inte nog med att Annas Hembageri listats i populära White Guide, dessutom är bageriet och cafét en av fyra nominerade till Årets fikaställe.

I höst öppnar Annas Hembageri ytterligare ett bageri för Mariefredsborna i charmiga trästadsdelen Stadsparken. Här bygger Derome villor och parhus, bostadsrätter och hyresrätter. Kul att få en prisad och extra god granne! 

Foto bageriet: Sofia Marcetic


 

Stadsparken inför sommaren 2015

Blomstergården sjuder av liv och inflyttningen är i full gång - de sista flyttar i nästa vecka in i vårt vackra Hus D. Vi har fått massor av beröm för hur huset har gestaltat sig från ett skal bakom byggställningar till ett av Mariefreds vackraste flerfamiljshus!

Nu är vi i full gång med att färdigställa etapp två av villorna i Trädängen och vi räknar med att alla villor är uppe under våren 2016. De flesta villor är redan sålda, men några finns kvar till försäljning.

Nästa stora projekt blir flerfamiljshusen i det område som vi kallar för Magnolialunden. Husen kommer att gå i samma vackra stil som arkitekten Kjell Forshed kallar för mer Mariefred i Mariefred. Projekteringen av dessa hus har börjat och bygglovshandlingar är under gång.

Glad sommar!

Produkten har lagts i kundvagnen