Hoppa till innehållet
2018-05-18

Derome värnar om personuppgifter

Den nya dataskyddslagen GDPR träder i kraft den 25 maj i år. Deromegruppen har jobbat med övergången för att alla personuppgifter ska fortsätta att behandlas på rätt sätt. Tack vare den nya lagen kan skyddet stärkas för varje enskild person vid behandling av personuppgifter.

Den nya dataskyddslagen GDPR (General Data Protection Regulation) ersätter personuppgiftslagen, PUL, och börjar nu att gälla inom hela EU. Deromegruppen har satt en ny integritetspolicy som visar och förtydligar vad vi samlar in för data och vad vi använder den till. Den nya integritetspolicyn ska framförallt tydliggöra vad våra kunder och besökare på våra webbplatser har för rättigheter.

Hur hanteras den information som lagras?

Vi lagrar och hanterar de personuppgifter som lämnas i samband med kontraktskrivning, intresseregistrering eller vid användning av våra digitala tjänster. Den information vi får används för att kunna tillhandahålla de tjänster och produkter som efterfrågats så att vi kan ge våra kunder en god service. Uppgifterna kan också komma att användas för att kunna marknadsföra våra event, tjänster och produkter. Personer som anmält att de vill ta emot nyhetsbrev kan när som helst avsluta sin prenumeration. Genom att kontakta oss kan man när som helst begära ut, korrigera eller radera sin personliga information.

Läs hela vår integritetspolicy på vår hemsida HÄR

Kontakta oss gärna på info@derome.se eller via telefon 0340-66 64 25.

Fler bilder
Produkten har lagts i kundvagnen

Vi vill bli bättre

Hej! Vi skall bygga en ny webbsida och behöver din hjälp för att bli bättre.
Svara gärna på denna korta anonyma undersökning. Tack på förhand.

Gå till enkät