Hoppa till innehållet
2017-01-24

Nyförvärv i Högmora

Endast 20 minuter med bil från Stockholms centrum, planerar vi att uppföra ca 36-38 bostadsrätter i Brf Skogsgläntan i Högmora i Huddinge Kommun.

Brf Skogsgläntan, som tidigare varit ett sömnigt fritidshusområde, ligger vackert inbäddat med bara ett par hundra meter ner till sjön Magelungen och granne med Orlångens naturreservat.

Högmora är under stadig tillväxt med flertal nybyggda bostadsområden. Den kommunala satsningen är enorm och utbyggnaden av infrastrukturen är mycket positivt för området. I direkt anslutning till kvarteret uppför nu Huddinge Kommun en skola som kommer stå klart samtidigt som det är dags för inflyttning av våra bostäder.

Bostadsrätterna kommer uppföras i två olika utföranden, dels som parhus men även ett fåtal studiohus.  Bostadsrätterna kommer fördelas i 2 olika etapper, och bilda var sin bostadsrättsförening.

Parhusen, som totalt består av 30 enheter planeras till ca 125-130 kvm boyta med en fantastisk takterrass. Här får de boende en härlig ”villakänsla” men utan de måsten som en äganderätt kräver - perfekt för den växande familjen.

De åtta Studiohusen, som är en mycket populär bostadsform för singelhushåll och studenter, kommer med dess yt-effektiva 25 kvm + sovloft, få samma möjligheter som parhusen, fast på en mindre yta. Det betyder egen parkeringsplats, trädgård och såklart en uteplats för att njuta av naturen och vädret.

Första etappen, som är planerad för säljstart under vår/ sommaren 2017, kommer bestå av 10 parhus (20 st. bostadsrätter) samt 3-5 studiohus som planeras stå klara för inflyttning under hösten 2018.

Marken förvärvades i december 2016 genom Peritum Properties. För eventuella kommande etapper har vi ingått ett samarbetsavtal – dels i området samt i övriga Mälardalen. Vi ser fram emot att jobba med detta nya område och Peritum Properties som vår samarbetspartner.

Läs mer om området här: Brf Skogsgläntan.

 

Fler bilder
Produkten har lagts i kundvagnen