Hoppa till innehållet
2016-03-17

Falkenberg växer

Falkenbergs nya stadsdel Tröinge Ängar växer fram och här bygger Derome både villor, bostadsrätter och hyreslägenheter.

Nu är det dags för säljstart av kvarteret Mandolinen.

Mandolinen är den tredje etappen bostäder, som Derome Mark & Bostad bygger i området, och består av tolv kedjehus samt två friliggande villor, samtliga i två plan. Den nya stadsdelen bjuder in till en vacker naturskön miljö, med friluftsområden alldeles utanför dörren. Här är småstadskänslan påtaglig samtidigt som hav och natur ligger på ett bekvämt avstånd.

Centrum ligger på cykelavstånd och för den som pendlar är det gångavstånd till tågstationen. I närheten finns även en nybyggd förskola, grundskola, matbutiker, idrottshallar, badanläggningar och golfbanor. Till populära Skrea Strand är det fem minuter med bil. Att Tröinge Ängar lockar barnfamiljer är ingen överraskning och när området står klart kommer här att finnas runt 400 bostäder.

Med naturen runt husknuten kommer miljö och hållbarhet i centrum och därför finns här extra mycket fokus på klimatsmart boende. Deromes hus byggs i trä - det mest miljövänliga av byggmaterial - och bostäderna i kvarteret Mandolinen kläs med tegel respektive putsad fasad och de som väljer att flytta till kvarteret Mandolinen kommer att få de bästa förutsättningarna för att bo och leva klimatsmart i sina nya hem.

 

Kvarteret Mandolinen byggstartar preliminärt sommaren 2016 och inflyttning är planerad till vinter 2016/2017.

 

Fler bilder
Produkten har lagts i kundvagnen