Hoppa till innehållet
2016-01-08

Sandlyckan

Nu har första spadtaget av Kullaviks nya bostadsområde Sandlyckan gjorts och först ut till försäljning är 24 villor i kvarteret Seglarängen.

Kullavik ligger idylliskt, nära hav och natur, och med ett bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg. I området finns redan förskola och flera populära grundskolor. Intresset för det nya bostadsområdet i Sandlyckan är redan stort. Här bygger Derome villor, parhus och lägenheter tillsammans med A-hus villor.

Först ut är kvarteret Seglarängen. Här byggs 24 villor, femton tvåplanshus och nio enplanshus. Tvåplanshusen i New England stil har stora fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp. Generösa sällskapsytor med flera utgångar till trädgården. Karaktäristiskt för dessa hus är den utvändigt murade skorstenen och det stora fönsterpartiet i vardagsrummet. Enplanshusen i traditionell halländsk stil har en härlig social yta där det är öppet ända till nock, känslan av rymd förstärks av takfönstren. Huset ligger i vinkel och skapar tillsammans med omgivande hus och komplementbyggnader en mysig innergård.

Vill du veta mer om försäljningen av villorna i kvarteret Seglarängen, Sandlyckan? Kontakta våra säljare Carin Lander eller Stefan Aaltonen, 031-69 00 34.

Läs mer om våra villor i kvarteret Seglarängen här:
http://www.deromemarkbostad.se/sok-bostad/halland/kungsbacka/sandlyckan-kullavik/kv-seglarangen

 

Är du intresserad av kommande bostadsrätter?
Säljstarten planerar vi preliminärt till maj 2016 och första inflyttningen beräknar vi till vår 2018. Anmäl ditt intresse hos Derome Mark & Bostad här:
http://www.deromemarkbostad.se/sok-bostad/halland/kungsbacka/sandlyckan-kullavik/brf-tornseglaren

 

Är du intresserad av tomt med friliggande villa?
Tidpunkten för säljstart av tomterna är ej fastställd, det kommer dock bli tidigast höst/vinter 2016. Anmäl ditt intresse hos A-hus här:
http://www.a-hus.se/tomter/halland/kungsbacka/sandlyckan-kullavik

 

Är du intresserad av kommande hyresrätter?
Vi planerar för preliminär inflyttning av hyreslägenheterna under våren 2018. Anmäl ditt intresse hos Derome Förvaltning här:
http://www.deromeforvaltning.se/HSO/Area/area_info_cm.aspx?cmguid=69bd1fa0-ffa5-4f24-b707-9ea2eafe4a91

Fler bilder
Produkten har lagts i kundvagnen